ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δείχνουμε από νωρίς τις προθέσεις μας»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ ΣΥ ΦΙ μας αναφορικά με την επικείμενη παρουσίαση του ροστερ της ομάδας μας όπως επίσης και για κάποια άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν τον Σύνδεσμο μας.

Αναλυτικά:

Σαν ΘΥΡΑ ΕΝΑ έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία εδώ και αρκετές μέρες ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για τη νέα χρονιά! Το νέο συμβούλιο όπως έχουμε τονίσει, από τη πρώτη μέρα εκλογής του έχει σηκώσει μανίκια για να ανεβάσει τοv πήχη και να κρατήσει την σημαία του ΘΡΥΛΟΥ μας ακόμα πιο ψηλά! Η πρώτη παράσταση της ΘΥΡΑ-ΕΝΑ θα λάβει χώρο αυτή την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο Λανίτειο στάδιο με τη παρουσίαση του ρόστερ της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, μια εκδήλωση που έχει καθιερωθεί σαν θεσμός για το κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ τα τελευταία χρόνια! Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουμε από νωρίς τις προθέσεις μας για το τι θα επακολουθήσει στο υπόλοιπο της χρονιάς τόσο σε ποδοσφαιριστές τεχνικό επιτελείο και στη διοίκηση της ομάδας!

Γι’αυτό το λόγο καλούμε το κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ να πορευθεί στη δική μας πορεία που θα ξεκινήσει στις 19:00 η ώρα από το ΚΕΝΤΡΙΚΟ μας σύνδεσμο, με άσπρη φανέλα και κασκόλ! Επίσης έξω από το γήπεδο την μέρα της παρουσίασης θα γίνονται και εγγραφές μελών καλούμε λοιπόν το κόσμο της ομάδας μας να δώσει ένα χέρι βοηθείας αλλά και να κάνει το ελάχιστο χρέος που έχουμε ΟΛΟΙ προς τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ βοηθώντας έμπρακτα για τα όσα οραματιζόμαστε αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί!

Σε μια άλλη εξέλιξη έχει προγραμματιστεί για τις 17/7 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ το 3ο ετήσιο GRAFFITI FESTIVALτο οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ μας οίκημα και καλούμε όσους θέλουν να συμμετάσχουν να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους αλλά και για οποιοσδήποτε απορίες να απευθυνθούν με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας! Θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις στη συγκεκριμένη εκδήλωση γι’ αυτό το λόγο μείνετε συντονισμένοι αφού θα ξανά τοποθετηθούμε επί του θέματος!

Τέλος να αναφέρουμε ότι ΔΕΝ επιθυμούμε την παρουσία τον Μ.Μ.Ε οι οποίοι δημοσιεύουν απρόκλητα πρόσωπο και στοιχεία οπαδών στο διαδίκτυο αλλά και τον γραβατομένων καρεκλοκένταβρων αυτού του τόπου, οι οποίοι περίμεναν με ανυπομονησία στην άκρη μετά τις βουλευτικές εκλογές για να δείξουν για ακόμα μια φορά το πραγματικό τους πρόσωπο, με το να μένουν όμορφα και ωραία στα γραφεία τους πριν από λίγες μέρες ενώ ο ορεινός πλούτος μας έσβηνε από το χάρτη, ψάχνοντας αιτίες και δίνοντας οδηγίες!

Υ.Γ.ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ Η ΘΥΡΑ ΕΝΑ!

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ

To Top