ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Περηφάνια για τους άνδρες που θυσίασαν τη ζωή τους»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση στις οικογενείας των δύο αδικοχαμένων δασοπυροσβεστών εξέδωσε και Δ.Σ του γυναικείου πετοσφαιρικού μας τμήματος.

Αναλυτικά:

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Πετοσφαιρικού Απόλλωνα επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθιά θλίψη τους για τη μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή που επέφεραν οι μεγάλες πυρκαγιές στην πατρίδα μας τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Θέλει επίσης να δώσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο αδικοχαμένων δασοπυροσβεστών που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος και να δηλώσει την περηφάνια του για αυτούς τους άνδρες που θυσίασαν τη ζωή τους για να κατασβεστούν οι τρομερές πυρκαγιές που κατέστρεψαν μια εθνική φυσική κληρονομιά από τους προγόνους μας.

Θα πρέπει να προβληματιστούμε άπαντες για τις αιτίες των πυρκαγιών, αφού αποτελεί κοινωνικό θέμα και είναι επιτακτική ανάγκη να μεταφέρουμε ο ένας στον άλλο την ευθύνη της συνείδησης.

Οι προσευχές μας αμέτρητες για τις οικογένειες των δύο ηρώων δασοπυροσβεστών για να τους δίνει δύναμη και κουράγιο αλλά και στο μέτωπο κατάσβεσης της καταστροφικής λαίλαπας από τους υπόλοιπους συμπατριώτες μας για να τους δώσει τη δύναμη να σταματήσουν τη μεγάλη πύρινη απειλή.

Εκ του Δ.Σ APOLLON V.C

To Top