ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ο ένατος Ισπανός!

Ο Μιγκέλ Μπεντόγια θα είναι ο ένατος Ισπανός, που θα φορέσει την «κυανόλευκη» φανέλα!

Πρώτος Ίβηρας που μεταγράφηκε στην ομάδας μας ήταν ο Αντόνιο Σολντεβίγια την σεζόν 2006-2007, ο οποίος όμως δεν αγωνίστηκε ποτέ σε επίσημο αγώνα μιας και τα πολλά εξωαγωνιστικά του προβλήματα ,τον ανάγκασαν να αποχωρήσει νωρίς!

Τον επόμενο Ισπανό τον συναντάμε την σεζόν 3009-2010. Το όνομα αυτού Αντόνιο Νούνιεθ. Ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας με θητεία σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ. Παρότι του πήρε λίγο καιρό να προσαρμοστεί εντούτοις, βοήθησε την ομάδα μας στην μετέπειτα πορεία του. Παρέμεινε μέχρι τον Γενάρη του 2012!

Το καλοκαίρι του 2010 προσθέσαμε στο ρόστερ μας τον μέσο Ιον Ερίθε. Μεστός και ουσιαστικός μέσος που αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της σεζόν 2011-2012.

Την σεζόν 2012-2013 φόρεσαν την «κυανόλευκη» φανέλα δυο Ισπανοί ποδοσφαιριστές. Ο αμυντικός Ιβάν Αμάγια, που έφυγε πολύ νωρίς και ο επιθετικός Ρομπέρτο Γκαρσία με αξιοπρόσεκτη προσφορά τόσο εκείνη την σεζόν όσο και την επομένη…

Ακολούθησαν ο αριστερός ακραίος αμυντικός Χόσε Καταλά και ο Μάρκος Γκουγιόν. Ο πρώτος με μηδαμινή προσφορά αποδεσμεύτηκε τον Γενάρη του 2014, ενώ ο Μάρκος πρόσφερε τα μέγιστα στα δυόμισι χρόνια παρουσίας του. Τελευταίος Ισπανός ήταν ο επιθετικός Χούγκο Λόπες που μεταπήδησε από την ΕΝΠ στην ομάδα μας τον Γενάρη του 2014. Φιλότιμο παλικάρι έδωσε αρκετές λύσεις στον ενάμισι χρόνο που αγωνίστηκε με την «κυανόλευκη» φανέλα!

To Top