ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Όλοι κοντά στους συνδέσμους …»

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (29/5) η Θύρα 1 Αθήνας, σχετικά με την ετήσια εκλογική συνέλευση που πραγματοποίησαν αλά και την χρονιά που πέρασε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ! ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΤΗ ΤΡΟΠΑΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΞΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ !

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΥΣ!

ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΧΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ! ΕΓΙΝΕ Ο ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΠΟΥ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΗΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΨΗΛΑ!!

Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΝΕΑ ΜΕ ΟΡΕΞΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ ΧΤΕΣ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ!!

Υ.Γ.ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ’ΝΑΙ . 29/5/1453 ”ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ”

 

To Top