ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκανε το πρώτο βήμα!

Το πρώτο βήμα έκανε η Καλαθοσφαιρική μας ομάδα των Ανδρών κάτω των 18, κερδίζοντας τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης με 50-45. Επόμενο ραντεβού το Σάββατο εκτός έδρας. Η σειρά των αγώνων για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό θα κριθεί στις δύο νίκες.

Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ήταν ισορροπημένο με την ομάδα μας να μην ξεκινάει τόσο καλά ωστόσο στη συνέχεια ανέβηκε και πήρε το προβάδισμα για να ισοφαριστεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο με τρίποντο του αντιπάλου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να πάρει προβάδισμα εννέα πόντων που στο τέλος του ημιχρόνου μειώθηκε στους έξι με τρίποντο.

Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα με αποτέλεσμα να χάσει το προβάδισμα που είχε και βρέθηκε να ξεκινά το 4ο δεκάλεπτο με ισοπαλία 37-37. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν για γερά νεύρα με την ομάδα μας να δείχνει πιο ψύχραιμη στο τέλος και να παίρνει τη νίκη με 50-45.

Τα δεκάλεπτα: 13-13,28-22,37-37, 50-45

Απόλλων (Λ. Αντωνίου): Χριστοφίδης 4, Μακρυγιάννης 7 (2), Ηλιάδης 2, Χατζηκτωρής 2, Σωφρονίου 4, Καμένος 3 (1), Βιράρτη 11, Παναγίδης 9, Πάπε 8.

To Top