ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Όταν σκοράρει η «παλιοσειρά»!

Οι  Παπουλής και Γκιέ θεωρούνται από τους παλιότερους πλέον ποδοσφαιριστές του ρόστερ μας .

Και οι δύο έχουν πάρα πολύ καλή παράδοση κόντρα στους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας  και ευελπιστούν να τη συνεχίσουν το ερχόμενο Σάββατο (2/4).

Αμφότεροι, μετρούν από τρία τέρματα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και σε αυτούς οφείλονται οι σημαντικές νίκες της ομάδας μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η στατιστική πλευρά δείχνει το εξής σημαντικό: Όταν σκοράρουν οι δυο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές ο Απόλλωνας δεν χάνει από τον ΑΠΟΕΛ. Συγκεκριμένα, σε πέντε παιγνίδια που βρήκαν δίχτυα οι Γκιέ και Παπουλής, στα τέσσερα η ομάδα της Λεμεσού πανηγύρισε τη νίκη, ενώ στο άλλο οι δυο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες.

Την περίοδο 2013/14, κερδίσαμε δυο φορές τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο. Ο Παπουλής σκόραρε ένα τέρμα στη νίκη με 2-0 του πρώτου γύρου και ο Γκιέ γύρισε το τελευταίο παιγνίδι των δυο ομάδων (2-1).

Την επόμενη χρονιά, σκόραρε μόνο ο Παπουλής, δυο τέρματα στα πλέϊ οφ. Ο Ελλαδίτης διαμόρφωσε το 2-2 στη Λευκωσία και χάρισε τη νίκη στον Απόλλωνα στο δεύτερο γύρο με 1-0. Φέτος, ο Απόλλωνας άλωσε το ΓΣΠ χάρις το εκπληκτικό τέρμα του Γκιέ.

To Top