ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Ερχόμαστε το νου σας…»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας, τόσο για τις εκδηλώσεις τους που πραγματοποίησαν αλλά και θα λάβουν χώρα την 1η Απριλίου αλλά και για τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Απανταχού ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ρεμπέτικη βραδιά στο οίκημα του Κεντρικού συνδέσμου του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Πάρα πολλοί συνδεσμίτες νέοι και παλιοί, έδωσαν το παρών τους και διασκέδασαν όπως μόνο εμείς ξέρουμε ταρακουνώντας και πάλι τις γειτονιές του Λιμανιού! Οι συνδέσμοι χρειάζονται την στήριξη μας και πέραν από το καθημερινό, η κάθε εκδήλωση πρέπει να στηρίζεται από όλους μας για να μπορεί ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ και κατ επέκταση η ΘΥΡΑ ΕΝΑ να κάνουν όλα αυτά που γουστάρουμε πραγματικότητα!

Την ερχόμενη Πέμπτη 31.03.2016 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια λαμπαδηδρομία στα πλαίσια των εορτασμών της 1ης Απριλίου με προορισμό την Κυπερούντα και όπως συνηθίζεται αντιπροσωπεία του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ θα είναι παρών. Σημείο συνάντησης για όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν θα είναι στην εκκλησία του Άι Μάμα πριν από τις 10:00 το πρωί.

Συνεχίζοντας την Παρασκευή 01.04.2016 θα λάβει χώρα στα γήπεδα ΝOVA SPORTS CENTRE το ετήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΝΩΡΙΣ! Για μας φέτος είναι μια μαύρη χρονιά όσον αφορά αυτό το θέμα αφού χάσαμε με τραγικό τρόπο φίλους, αδερφούς και πιστούς στρατιώτες της ΘΥΡΑΣ ΕΝΑ! Όλοι οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ πρέπει να είναι παρών αφού είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής για αυτούς και για όλους τους υπόλοιπους που έφυγαν νωρίς.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. και η συμμετοχή είναι 60 ευρώ για κάθε ομάδα των 5 ατόμων + 2 αναπληρωματικοί (προαιρετικά). Θα υπάρξουν δώρα για τους νικητές σε ταβέρνες και νυχτερινά μαγαζιά της πόλης μας. Συμμετοχές στους συνδέσμους καθώς και στα γήπεδα την μέρα του τουρνουά από τις 9:00 π.μ. Οι συνδέσμοι θα ανοίξουν μετά το τέλος του τουρνουά.

Όσον αφορά την ποδοσφαιρική μας ομάδα, ακολουθούν δυο εκδρομές στο άντρο της βρομιάς αρχικά το Σάββατο 02.04.2016 για το πρωτάθλημα και μετέπειτα την Τετάρτη 06.04.2016 για το κύπελλο. Είναι υποχρέωση μας και πρώτα από όλα καθήκον μας για την ΘΥΡΑ ΕΝΑ αλλά και για τους εαυτούς μας να δώσουμε το παρών μας και στα δυο παιχνίδια δίνοντας ψυχή και πνευμόνια στο πέταλο για την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΙΔΕΑ, για το καθαρό μέτωπο του ΛΕΜΕΣΙΑΝΟΥ απέναντι στην βρομιά και την φλωριά της πρωτεύουσας! Τίποτα και καμιά δικαιολογία δεν πρέπει να ακουστεί από κανέναν, εμείς δεν γονατίζουμε πουθενά και το χρέος μας δεν το αφήνουμε ποτέ ανεκπλήρωτο, ΟΛΟΙ ΠΑΡΩΝ να τους γλεντήσουμε.

Κλείνοντας να αναφερθούμε στους εκ φύσεως κακομαθημένους που πέρυσι στο τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι δήλωσαν εκκωφαντικά ΑΠΩΝ από τη Λεμεσό. Η διοίκηση των φλώρων αποφάσισε να μην πάρει εισιτήρια φοβούμενη το καμίνι της δυτικής και την αυτονόητη οργή του κόσμου μετά και τα τελευταία στημένα παιχνίδια που προηγήθηκαν. Μάλιστα οι στεγασμένοι στο σωματείο οργανωμένοι (;;) οπαδοί (;;;;) πραγματοποίησαν μια μεγαλειώδη πορεία 10 λεπτών και μερικών ατόμων! Διαμαρτυρήθηκαν έντονα στα αφεντικά τους και μετά πήγαν για γάλα στην μάνα τους όπως κάθε βράδυ! Κοιμήθηκαν πολύ ωραία εκείνη τη νύχτα ξέροντας καλά πλέον ότι δεν έχει άλλη ΛΕΜΕΣΟ για φέτος. Αυτοί είστε π-ιονάκια, πάντα φοβόσασταν και πάντα θα φοβάστε το Λ1ΜΑΝΙ , σας ξέρουμε και σας μάθαμε, ότι κάνετε το κάνετε για τα μάτια του κόσμου αλλά πλέον δεν πουλάτε γιατί η πραγματικότητα στο κυπριακό ποδόσφαιρο είναι ωμή και εσείς είστε μια από τις μεγαλύτερες βρομιές, εμείς δεν δηλώσαμε ποτέ ανώτεροι κανενός , άλλοι μας έδειξαν ως καλύτερους και ΕΜΕΙΣ ερχόμαστε πάντα στο μπουρδελάκι σας με μοναδική εξαίρεση όταν ζητάτε ταυτότητες ή καμιά άλλη λευκωσιάτικη παπαριά.

Tα λέμε σύντομα..

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ, ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ

Υ.Γ.: ΠΩ ΠΩ ΝΤΡΟΠΗ..

To Top