ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

The assist man!(video)

Αποκτήθηκε ως το μεγάλο όνομα το καλοκαίρι και στο πρόσωπο του έβλεπαν άπαντες τον ποδοσφαιριστή που θα έκανε τη διαφορά στο γήπεδο και που θα βοηθούσε τον Απόλλωνα στην εκπλήρωση των στόχων του.

Ποδοσφαιριστής διεμβολιστής, με τρομερή ταχύτητα, εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, απίστευτα πνευμόνια και πάντοτε με υπέρμετρο πάθος και δύναμη κέρδισε από την αρχή τις καρδιές των φίλων της ομάδας μας.

Ξεκίνησε φουριόζος σκοράροντας στον πρώτο αγώνα με τη φανέλα του Απόλλωνα αλλά δυστυχώς για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα μας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του συμπατριώτη του Νούνο Λόπεζ, ο προπονητής αναγκάστηκε να τον μετακινήσει από τη φυσική του θέση και να του εμπιστευτεί τη θέση του δεξιού μπακ-χαφ για να καλύψει το μεγάλο κενό του συμπαίκτη του.

Παρά το γεγονός ότι δεν είχε αγωνιστεί ξανά στη θέση αυτή και παρά τις δυσκολίες προσαρμογής που φυσιολογικά αντιμετώπισε στην αρχή στον αμυντικό αλλά και τακτικό τομέα κατάφερε να τις ξεπεράσει σχετικά σε σύντομο χρονικό διάστημα και από παιγνίδι σε παιγνίδι ανέβαζε απόδοση και ανταποκρινόταν πλήρως στις απαιτήσεις της νέας του θέσης.

Ένα γκολ όλο κι όλο σημείωσε στο θεσμό του πρωταθλήματος κι αυτό του πήρε 25 παιγνίδια για να τα καταφέρει αλλά ένας αντικειμενικός κριτής αξιολογώντας τη συνολική του προσφορά εύκολα θα τον κατάτασσε στους πολυτιμότερους, αν όχι τον πολυτιμότερο, του φετινού Απόλλωνα.

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους! Ο Πέδρο είναι πρώτος, με διαφορά από τον δεύτερο Ντα Σίλβα, σε ασίστ και το επίτευγμα γίνεται ακόμα πιο σημαντικό  αναλογιζόμενος κάποιος τη θέση που αγωνιζόταν φέτος. Και μιλάμε για ασίστ σε καθοριστικά παιγνίδια όπως τα 2 κόντρα στον Ερμή στο «Αμμόχωστος», τα  δύο  κόντρα στη Δόξα στο Τσίρειο αλλά κυρίως οι ασίστ του και στα δύο γκολ κόντρα στην ΑΕΛ έχουν εκτοξεύσει τις μετοχές του, στα μάτια των οπαδών μας, στα ουράνια!

Με την επιστροφή Νούνο Λόπεζ και την μετατόπιση του Πέδρο στη φυσική του θέση του δεξιού ακραίου, η ομάδα μας θα δημιουργήσει ένα τρομερό κουαρτέτο, Πέδρο, Παπουλή, Γκιέ, Μαγκλίτσα, που όλοι αναμένουμε να κάνει θραύσεις αν και εφόσον υπάρξει η σωστή ισορροπία και στις  γραμμές και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές καταφέρουν να ανταποκριθούν στο ρόλο που θα τους αναθέσει ο προπονητής!

 

To Top