ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη!

Σ΄ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ, η Καλαθοσφαιρική ομάδα των Νεανίδων του Απόλλωνα επικράτησε εκτός έδρας του Ζήνωνα με 38-39 και πέρασε πλέον στην 3η θέση της βαθμολογίας μετρώντας 2 νίκες και δύο ήττες, έχοντας στο ενεργητικό της 6 βαθμούς.

Ο αγώνας που έγινε το περασμένο Σάββατο (19/3), ήταν αμφίρροπος με τα κορίτσια της Έλενας Αντωνίου, να κάνουν ένα πολύ καλό παιχνίδι και να παίρνουν τη νίκη. Το 1ο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλές 23-23. Στο 2ο ημίχρονο τα κορίτσια μας μπήκαν πιο δυνατά και δημιούργησαν μια διαφορά 5 πόντων. Παρόλο που ο αντίπαλός προσπάθησε να φέρει τον αγώνα στα μέτρα του το 4ο δεκάλεπτο, εντούτοις τα κορίτσια του Απόλλωνα με καλή άμυνα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 38-39.

Η προπονήτρια της ομάδας μας, Έλενα Αντωνίου, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ότι, «περιμέναμε να είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι, όμως εμείς προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια που πάλεψαν και είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται».

Τα δεκάλεπτα: 13-11, 10-12, 5-8, 12-8

Η ομάδα μας (Ελ. Αντωνίου): Κώστα 20, Γιαν 2, Χαραλάμπους 4, Χαρμανή 5, Τζιάμπου 6, Θεμιστοκλέους 2, Μικούλα, Ηλιάδη, Βαρδά, Θεοτή, Παναγιώτου.

To Top