ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για την ανατροπή και την πρόκριση!

Μεγάλο αγώνα θα δώσουν αύριο Παρασκευή και ώρα 19:30,  οι κορασίδες του Prestige Απόλλων U16, στο κλειστό γήπεδο αθλοπαιδιών Απόλλων, απέναντι στην ΑΕΛ όπου θα προσπαθήσουν να  διεκδικήσουν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.

Τα κορίτσια μας θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα όπου έχασαν με 2-1 σετ στο «Νίκος Σολομωνίδης» και χρειάζονται καθαρή νίκη με 2-0 για να περάσουν στην επόμενη φάση αλλιώς με νίκη 2-1, τότε θα ληφθούν υπόψη οι συνολικοί πόντοι στα σετ.

Στον πρώτο αγώνα η ομάδα μας έχασε με 2-1, με τα σετ να τελειώνουν 09-25, 25-22 και 15-13 άρα το σύνολο των πόντων που πέτυχαν οι ομάδες είναι 60 ο Prestige Απόλλων και 49 η ΑΕΛ. Θα προστεθούν και οι πόντοι του δεύτεροι αγώνα και ο υπερέχων θα πάρει την πρόκριση. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα μας πλήρωσε τα δικά της λάθη ενώ αύριο θα έχει την ευκαιρία να δείξει την πραγματική της δύναμη στον αγώνα της Παρασκευής.

Επιβάλλεται όλοι να βρισκόμαστε στο πλευρό των “Μικρών Αμαζόνων” και να τις βοηθήσουμε να φτάσουν στη μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος όπου περιμένει η Ανόρθωση (ΝΟΑ).

 

To Top