ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι έκαναν οι μικροί (Φωτορεπορτάζ)

Μεγάλες νίκες είχαμε αυτό το Σαββατοκυρίακο (12,13/3), για τις ομάδες των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Απόλλωνα. Η σημασία τους, είναι μεγάλη κάτι που θα δείξει η συνέχεια. Ο απολογισμός μας ήταν τρεις νίκες και μία ήττα.

Αναλυτικά:

U13: Εκτός έδρας νίκη για την ομάδα των U13. Οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ερμογένους  νίκησαν την ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα με 2-1 με γκολ του Φασουλιώτη και του Πατσαλίδη. Πλέον η ομάδα μας βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος PREMIER, με 4 βαθμούς  καθώς μετρά μία ισοπαλία και μία νίκη.

U15: Νίκη με ανατροπή για την ομάδα των U15. Η ομάδα του Δημήτρη Μιλτιάδους αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την ΑΕΚ, τελικά επικράτησε με 2-1 με γκολ του Ζαμπά και Κρεμμύδη. Πλέον η ομάδα μας βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος ELITE με 3 βαθμούς μετρώντας μία ήττα και μία νίκη.

U17: Νίκη με 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ για την ομάδα των U17. Η ομάδα του Φίλιππου Φιλίππου με γκολ του Βασιλείου και Δημοσθένους πήρε τους τρεις βαθμούς. Πλέον μετά το πέρας της 24ης αγωνιστικής η ομάδα μας βρίσκεται στην 4η θέση με 45 βαθμούς και στις εναπομείνασες 2 αγωνιστικές μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος  θα προσπαθήσει για να τερματίσει πιο ψηλά στη βαθμολογία.

U21: Δεν τα κατάφερε η ομάδα των Νέων καθώς δέχθηκε την ήττα εκτός έδρας από την Ανόρθωση. Η ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή, χωρίς βασικούς τις παίκτες που ήταν στην αποστολή της πρώτης ομάδας έχασε και θα τερματίσει στην 2η θέση του πρωταθλήματος. Μετά το πέρας της 24ης αγωνιστικής έχει 51 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση.

To Top