ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή!

Η ιστοσελίδα www.lemesos-sports, έχει αναλάβει μια μεγάλη προσπάθεια για να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή που παλεύει μέσα από την αρρώστια της. Εμείς, σαν ιστοσελίδα www. apollon365.news, το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αναδημοσιεύσουμε το άρθρο.

Όσοι μπορούμε ας βοηθήσουμε.

Αναλυτικά:

Ακόμα μια τραγική ιστορία στο φως της δημοσιότητας. Ο 55χρόνος Λοΐζος Λοΐζου πάσχει από καρκινώματα στα νεφρά. Έχει υποβληθεί σε δύο εγχειρίσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Πέρσι τέτοια εποχή (Μάρτιος 2015) είχε μεταβεί στην Γερμανία σε εξειδικευμένο κέντρο για τρίτη εγχείρηση. Οι ιατροί του έδωσαν πολύ καλές πιθανότητες να ξεπεράσει το πρόβλημα του. η εγχείρηση έγινε και στοίχισε 28.000 ευρώ τα οποία πληρώθηκαν.

Όλα πήγαιναν καλά ώσπου οι εξετάσεις έδειξαν δυστυχώς μετάσταση. Μέσα στην ατυχία του, οι ιατροί στην Γερμανία είπαν ότι αν μεταβεί σύντομα (εντός 2-3 μηνών) οι πιθανότητες να το ξεπεράσει εντελώς είναι αρκετά μεγάλες. Η εγχείρηση στοιχίζει 17.000 ευρώ και με τα υπόλοιπα έξοδα κοντά στις 20.000 ευρώ.

Τα έχω γράψει όσο πιο σύντομα μπορούσα. Με τον Λοΐζο έχω τηλεφωνική επικοινωνία εδώ και ένα χρόνο, καθώς πέρσι ως Λεμεσός Σπορτς είχαμε μαζέψει ένα μικρό ποσό και το παραδώσαμε. Πρόκειται για ένα μαχητή της ζωής και δεν είναι σχήμα λόγου. Η κυβέρνηση δεν καλύπτει την εγχείρηση με την δικαιολογία ότι μπορεί να την κάνει και εδώ(θυμίζω ότι την έκανε χωρίς αποτέλεσμα στην Κύπρο). Παραθέτω στοιχεία και λογαριασμό που μπορούμε να βοηθήσουμε ΟΛΟΙ.

Υ.Γ. Δεν θέλω likes από κανένα, θέλω όσοι είναι φίλοι μου και όσοι θα το δούνε μέσω των κοινών μας φίλων να πάνε να βάλουνε ότι μπορούν. Έχω έρθει σε συνεννόηση με τον τραπεζίτη του και θα μας ενημερώνει για το που βρισκόμαστε σε λεφτά, ήδη έχει μαζευτεί ένα ποσό κοντά στις 7500 ευρώ και ψάχνουμε άλλες 12500).

 

 

To Top