ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι έκαναν οι μικροί

Γεμάτο το πρόγραμμα για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ομάδα μας κι αυτό το Σαββατοκυριάκο (27,28/02). Σημαντικές επιτυχίες είχαμε για τις ομάδες των U13 και U15 που εξασφάλισαν τη συμμετοχής τους στα πρωταθλήματα PREMIER και ELITE αντίστοιχα. Ο απολογισμός ήταν τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Αναλυτικά:

U13: Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Μαρίνου Ερμογένους με 14-0 κόντρα στην ομάδα του Champions Ύψωνα. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν από δύο οι Μιχαηλίδης (5), Πατσαλίδης (3), Ανδρέου (2), Χριστοδούλου, Σωκράτους, Μεσαρίτης, Πρίγκηπας. Με την νίκη της αυτή η ομάδα των U13, πήρε την 4η θέση με 38 βαθμούς, που της εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στο Παγκύπριο πρωτάθλημα PREMIER.

U15: Νίκη και στην τελευταία αγωνιστική για την ομάδα του Δημήτρη Μιλτιάδους με 8-0 κόντρα στην ΑΕΖ Ζακακίου με σκόρερ τους Ζαμπάς (4), Νικήτα, Ταλιαδώρος, Παπαμιλτιάδους και Ραχμάν (αυτογκολ). Με τη νίκη της αυτή η ομάδα των U15, πήρε την 3η θέση με 50 βαθμούς, που της εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στο Παγκύπριο πρωτάθλημα ELITE.

U17: Στην άγονη ισοπαλία 0-0, έμεινε αυτή τη φορά η ομάδα του Φίλιππου Φιλίππου με την Ομόνοια για την 22η αγωνιστική. Η ομάδα των U17 βρίσκεται στην 4η θέση με 39 βαθμούς, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος.

U21: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή, που νίκησε την Ομόνοια με 1-3. Τα γκολ για την ομάδα των U21 σημείωσαν οι Πίττας (2) και ο Ιωσηφίδης με πέναλτι. Πλέον η ομάδα βρίσκεται στην 2η θέση με 48 βαθμούς πέντε λιγότερους από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές πριν από το τέλος.

To Top