ΣΤΙΓΜΕΣ

Επιτυχημένο το κοκτέιλ πάρτι!

Με απολυτή επιτυχία στέφθηκε το κοκτέιλ πάρτι το οποίο διοργάνωσε η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ στο Frankie’s Social το βράδυ της Πέμπτης (25/02). Αρκετοί επώνυμοι και όχι μόνο φίλοι της ομάδας μας έδωσαν το παρόν τους στηρίζοντας οικονομικά και κυρίως ηθικά την προσπάθεια που καταβάλει η Διοίκηση της Ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Πρώην πρόεδροι τόσο του Σωματείου όσο και της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας ήταν εκεί στέλλοντας το μήνυμα συσπείρωσης που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου. Το παρών τους έδωσαν επίσης οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση με δώρο ένα ρολόι χειρός Franck Muller αξίας 14.000 ευρώ (τύπου Art Deco) και ένα δακτυλίδι Christian Xenon 18 καρατιών με διαμάντια και πέτρα Citrine αξίας €2,400.

Το ρολόι κέρδισε ο Μιχάλης Λαζάρου, ενώ το δακτυλίδι κέρδισε ο Βάσος Μιχαηλίδη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Cristian Xenon για τα πλούσια δώρα τα οποία πρόσφερε στην εκδήλωση, την εταιρεία Wizard Events & PR, την διεύθυνση του Frankie’s Social για την άψογη φιλοξενία και τον Dj Sok για τις μουσικές επιλογές του.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

To Top