ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπροστά στην πιο μεγάλη πρόκληση!

Μια πολύ μεγάλη πρόκληση περιμένει την εφηβική ομάδα της γυναικείας καλαθόσφαιρας της ομάδας μας αύριο Σάββατο (13/2). Οι Νεανίδες λοιπόν, του Απόλλωνα θα αγωνιστούν στον ημιτελικό Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της ΕΘΑ με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Τα κορίτσια του Απόλλωνα μας, μαζί με την προπονήτρια τους την Έλενα Αντωνίου, ξεκίνησαν την προσπάθεια τους από το Καλοκαίρι. Τα κορίτσια των ακαδημιών μας μαζί με τις προσθήκες και από άλλα νεαρά ταλέντα δημιούργησαν μια «αθλητική οικογένεια». Με την αγάπη τους για το άθλημα της καλαθόσφαιρας να είναι πάνω από κάθε δυσκολία, έφτιαξαν αυτό το σύνολο με μοναδικό κίνητρο τη διάκριση.

«Παλεύοντας» καθημερινά με τις δυσκολίες των μαθημάτων, του σχολείου και των φροντιστηρίων βρίσκουν την ώρα να προπονηθούν αλλά και τη δύναμη μέσα στα Σαββατοκυρίακα που κάποιοι άλλοι «κλέβουν» ώρες για ξεκούραση να μπουν στους αγωνιστικούς χώρους και να αγωνίζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο πρωτάθλημα λοιπόν, η ομάδα μας κατέλαβε την τέταρτη θέση στην κανονική διάρκεια του και πλέον θα συνεχίσει την προσπάθεια της στην επίλεκτη κατηγορία. Στον θεσμό του Κυπέλλου έχει να αντιμετωπίσει την πιο μεγάλη πρόκληση μέχρι τώρα. Αφού απέκλεισε την ομάδα του Α.Ο. Αραδίππου στον Α΄γύρο και στη συνέχεια την ΑΕΛ στα προημιτελικά, αγωνίζεται αύριο σε νοκ-άουτ αγώνα με την ΕΘΑ στη Λευκωσία στο «πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης» η ώρα 16:30.

Όσος κόσμος του Απόλλωνα μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια των Νεανίδων μας καλό θα ήταν να το κάνει, ενώ οι υπόλοιποι να εύχονται με το καλό, το όνειρο του μεγάλου τελικού και η μεγάλη πρόκληση ια τα κορίτσια μας, να γίνει πραγματικότητα. Οι πιθανότητες μας είναι αρκετές και με το πάθος και τη θέληση που έχουν τα κορίτσια μπορούν να μας κάνουν όλους στη μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα περήφανους.

Η ομάδα μας αποτελείται: Προπονήτρια Έλενα Αντωνίου, Δήμητρα Κώστα (αρχηγός), Μαρία Τζιάμπου, Ρεβέκκα Θεότη, Άντρια Χαρμανή, Έλσα Θεμιστοκλέους, Μαρία Παναγιώτου, Μαρία Μικούλα, Μαρία Γιαν, Ηλιάνα Αντωνίου, Άννα Χαραλάμπους, Μαίρη Βαρδα και Έλλη Ηλιάδη.

To Top