ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Απόλλωνας είναι ιδέα και οι ιδέες είναι υπεράνω προσώπων»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι υποστηρικτές της ομάδας μας κάνοντας αναφορά στα τελευταία γεγονότα στέλλοντας συνάμα μηνύματα ενότητας και συσπείρωσης.

Αναλυτικά:

«Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ, Το καλό κλίμα χάλασε για τα καλά μετά την ντροπιαστική εμφάνιση και ήττα της Δευτέρας στο Δασάκι. Εμείς να πούμε ότι πιστεύουμε στην ομάδα και ότι τίποτα δεν χάνεται αν δεν πολεμήσεις μέχρι τέλους.

Ακόμα και αν κάποια πράγματα δεν έρχονται όπως τα υπολόγισαν παίκτες, προπονητές και οπαδοί, η ιστορία μας επιτάσσει να παλέψουμε για να αντιστρέψουμε τα όποια αρνητικά συμβαίνουν. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ είναι ιδέα και οι ιδέες είναι υπεράνω προσώπων ειδικά σε αυτές τις χαλεπές εποχές που το μοντέρνο ποδόσφαιρο κάνει κουμάντο στα πάντα. Κανένας δεν πρέπει να αποπροσανατολίζεται από τις αποφάσεις του κάθε μισθοφόρου, ο ΘΡΥΛΟΣ ήταν πριν από αυτούς εδώ και θα είναι και μετά!

Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι οι εποχές της ”φανέλας” τελείωσαν από καιρό και ότι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με ηθική σπανίζουν και πολλές φορές ο κόσμος μπορεί να πέσει και έξω. Δεν είπε κανένας ότι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να πάνε όπου θέλουν απλά οι επιλογές τους και το πώς τις κάνουν, είτε το θέλουν είτε όχι, δείχνουν και το ήθος τους σαν άνθρωποι.

Εμείς βλέπουμε την ομάδα με όλη την έννοια, από την κερκίδα μέχρι το γήπεδο και όπως είπαμε ήδη, μονή μας προσωπολατρία είναι ο Θεός ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ. Εμείς δεν ξεχνάμε τι έχει κάνει ο καθένας είτε καλό είτε κακό και όταν γίνεται στο τέλος η σούμα κανείς δεν πρέπει να νιώθει αδικημένος, η ιστορία κρίνει και όχι εμείς!

Κλείνοντας αυτή την ενότητα να πούμε ότι άνθρωποι που δεν σέβονται τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και την πόλη μας και ειδικά αυτοί που ουσιαστικά είναι οι μισθοφόροι του χώρου, όταν τους ”φτύνει” ο κόσμος πρέπει να σκύβουν και το κεφάλι και να πηγαίνουν σπίτι να απολαμβάνουν τα εκατομμυριάκια τους. Μόνο η σκληρή δουλειά και ο σεβασμός στην φανέλα χτίζουν μια εικόνα επαγγελματία ποδοσφαιριστή (και όχι μόνο) που αξίζει σεβασμό, μονό αυτοί που συνδέουν σε όλα το όνομα τους με ένα σύλλογο μπορούν να θεωρηθούν σημαίες αφού αφυπηρετήσουν.

Επόμενος σταθμός ο σημαντικός αγώνας με το πράσινο κατεστημένο της λευκωσίας. Καλούμε άπαντες να βάλουν στην άκρη κάθε σκέψη και σύσσωμοι να κατακλύσουμε την δυτική βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στο τρίποντο. Εμείς θα βρισκόμαστε στο γνωστό σημείο, στην ΘΥΡΑ ΕΝΑ της καρδιάς μας να δίνουμε και την ψυχή μας για το ΘΕΟ! Το πάρτι ξεκινά από αύριο Παρασκευή στους Συνδέσμους με άφθονο ποτό και μεζέ! Όλοι οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ είναι ευπρόσδεκτοι σε άλλο ένα γνωστό φυγογλέντι, έλατε να ζεστάνουμε τις φωνές μας και να ταρακουνήσουμε το γαλανόλευκο λιμάνι!

Το Σάββατο μαζευόμαστε και οργανωνόμαστε από νωρίς στον Κεντρικό για να πορευτούμε όλοι μαζί για το γήπεδο, τα υπόλοιπα από κοντά, ακολουθούμε όλοι τις οδηγίες του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ εντός και εκτός Τσιρείου. Πατήστε τους , δείξτε τους ότι ούτε αυτοί ανήκουν εδώ γιατί εδώ είναι ΛΕΜΕΣΟΣ!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ»

To Top