ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτό το 4ο δεκάλεπτο!!!

Πολύ καλή πορεία διανύει η Καλαθοσφαιρική μας ομάδα των Ανδρών στο φετινό Πρωτάθλημα παρόλο που μας τα χάλασε στον θεσμό του Κυπέλλου, εκεί που δωρίσαμε την πρόκριση σε νοκ άουτ αγώνα στον ΑΠΟΕΛ μέσα στην Λευκωσία.

Με πολύ καλές επιλογές ξένων παικτών αλλά και σωστή διαχείριση από το τεχνικό επιτελείο των γηγενών νεαρών μας Καλαθοσφαιριστών, βρισκόμαστε στην 1η θέση με τον Κεραυνό.

Στις 7 αγωνιστικές του πρωταθλήματος μέχρι τώρα μετρούμε 6 νίκες και μία ήττα. Έχουμε βάλει 571 πόντους και έχουμε δεχθεί 519. Από στατιστικής πλευράς είχαμε 131/176 βολές, 169/305 δίποντα και 34/111 τρίποντα. Χρόνο συμμετοχής πήραν μέχρι στιγμής 15 Καθοσφαιριστές, βοηθώντας ο καθένας λίγο ή πολύ την ομάδα.

Σίγουρα η πορεία της ομάδας μας μέχρι τώρα θα χαρακτηριζόταν τέλεια, αν όπως είπαμε πιο πάνω δεν ερχόταν εκείνο το καταστροφικό τελευταίο δεκάλεπτο στο Κύπελλο που μας τα χάλασε λίγο. Όμως όπως έδειξε η ομάδα μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να προχωρήσει στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Οι Καλαθοσφαιριστές του Δημήτρη Παπαδόπουλου, έδειξαν ότι μπορούν για το μεγάλο βήμα και η διοίκηση είναι στο πλάι τους. Με την βοήθεια λοιπόν και του κόσμου της ομάδας μας ο στόχος είναι εφικτός. «Κάθε εμπόδιο για καλό» λέει μια παροιμία και ίσως βγει αληθινή. Στο τέλος θα γίνει η «σούμα».

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας με την ΑΕΚ εκτός έδρας μεταξύ 2 και 4 Ιανουαρίου καθώς η ΚΟΚ ακόμα να ορίσει την αγωνιστική.

To Top