ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όγδοη συνεχόμενη νίκη!

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Prestige Απόλλων πέτυχε την όγδοή του σερί νίκη στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α’ Κατηγορίας κερδίζοντας το ΘΟΙ Αυγόρου με 3-0 στην πρεμιέρα του Β Γύρου.

Οι «κυανόλευκες» παίκτριες μας πέραν των συνεχόμενων νικών δεν έχασαν ούτε σετ. Ο αγώνας έδωσε την ευκαιρία στον κόουτς Γιαπάνη να ξεκουράσει παίκτριες και να επανεμφανιστεί μετά από απουσία δυο και πλέον εβδομάδων η ταλαντούχα Βασιλική Χατζηκωνστάντα.

Στο πρώτο σετ η ομάδα του Prestige Απόλλωνα μπήκε δυνατά και καθάρισε με σχετική ευκολία κερδίζοντας με 25-13. Το ΘΟΙ πάλεψε, αλλά η απουσία της αρχηγού της Ελένης Μιχαήλ ήταν εμφανής, απέναντι σε ένα ποιοτικό αντίπαλο. Στο ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε το δεύτερο σετ με τις παίκτριες μας να κερδίσουν εύκολα με 25-12 και να διαμορφώνουν το 2-0.

Το 2-0 επέτρεψε στην ομάδα του Γιάννη Γιαπάνη να επιβάλει τον ρυθμό της πλήρως και να τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες το παιχνίδι κερδίζοντας στο τρίτο σετ με 25-08 και τον αγώνα με 3-0 σετ. 

Η σύνθεση της ομάδας μας: (Γ. Γιαπάνης): Μανίταρου, Σπύρου, Χουντίμα, Ζακχαίου, Κις, Λαβρούκ. Αλλαγές: Στυλιανού, Χατζηκωνστάντα, Λίμπερο: Χριστοφόρου.

{loadposition belowcontent}

To Top