ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλάι μας όπως πέρσι…»

Η ιστοσελίδα μας συνεχίζει την προσπάθεια που ξεκίνησε για γνωριμία του φίλαθλου κόσμου του Απόλλωνα με τους αθλητές όλων των τμημάτων της ομάδας μας. Στη σημερινή μας συνέντευξη θα γνωρίσουμε την καλαθοσφαιρίστρια του γυναικείου τμήματος Καλαθόσφαιρας, Νάταλη Μιχαήλ.

Η Νάταλη είναι στην ηλικία των 24 χρόνων, έχει ύψος 1,73 και αγωνίζεται στη θέση 2-3, ως shooter.

Γνωρίστε την λοιπόν…

Νάταλη, πότε ασχολήθηκες με την Καλαθόσφαιρα και ποια τα πρώτα σου βήματα στο χώρο;

Με την Καλαθόσφαιρα άρχισα να ασχολούμαι από μικρή ηλικία, όταν σε ένα μάθημα Γυμναστικής που είχαμε οι δάσκαλοι μου αφού αναγνώρισαν σε μένα κάποιο ταλέντο, με προέτρεψαν να ξεκινήσω προπονήσεις σε κάποια ομάδα. Έτσι ξεκίνησα από την Αναγέννηση όπου παρέμεινα μέχρι τα δεκαεφτά μου και στη συνέχεια πήγα στον Όλυμπο Αγίου Νικολάου. Ακολούθως έπαιξα για δύο χρόνια στον ΑΠΟΠ Πάφου και τα τελευταία δύο χρόνια είμαι στην ομάδα του Απόλλωνα.

Ποιες ήταν οι καλύτερες σου στιγμές, στη μέχρι τώρα πορεία σου στο χώρο και ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

Η πιο σημαντική μου στιγμή μέχρι τώρα ήταν όταν την περσινή χρονιά πήγαμε πολύ καλά με την ομάδα και τερματίσαμε στη 2η θέση. Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα μου φέτος να κατακτήσει ένα τίτλο. Ο Απόλλωνας έχει ενισχυθεί σημαντικά και ψάχνουμε φέτος τη διάκριση είτε στο Πρωτάθλημα είτε στο Κύπελλο.

Θα ήθελες να ασχοληθείς επαγγελματικά με την Καλαθόσφαιρα;

Ναι, σίγουρα θα το ήθελα αλλά οι συνθήκες και οι συγκυρίες στην Κύπρο δεν βοηθούν ένα αθλητή να περάσει από το ερασιτεχνικό στο επαγγελματικό στάδιο στην καριέρα του.

Κλείνοντας θα θέλαμε να μας πεις ποιοι είναι οι στόχοι του Απόλλωνα φέτος και να στείλεις ένα μήνυμα στους φίλους της ομάδας μας;

Οι φετινοί στόχοι του Απόλλωνα φέτος είναι να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και στο πρωτάθλημα να πάμε στα play-offs όπου εκεί θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό με στόχο την κατάκτηση ενός τίτλου. Όσο για τον κόσμο της ομάδας, περιμένουμε τώρα που έληξε η τιμωρία των κεκλεισμένων, να σταθεί στο πλάι μας και να μας στηρίξει όπως πέρσι. Η περσινή τους στήριξη μας έδωσε πολύ δύναμη και τους ευχαριστούμε όλους.

{loadposition belowcontent}

To Top