ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απλά και ωραία!

Με όση άνεση ήθελε μετά από το κουραστικό ταξίδι στην Τουρκία και τον αποκλεισμό από την Bursa πέρασε από το Γυμνάσιο Αγ. Αθανασίου ο Prestige Απόλλων.

Τα κορίτσια του Γιάννη Γιαπάνη κέρδισαν με 0-3 στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Η ομάδα της Ε.Ν.Α.ΑΘ. στάθηκε αξιοπρεπώς έχοντας να αντιμετωπίσει και τις βασικές απουσίες των Αραούζου, Νιόκκα.

Παρά την κούρασή τους οι «γαλάζιες» έπαιξαν συγκεντρωμένα και δεν έδωσαν δικαιώματα στις γηπεδούχες. Το πρώτο σετ οι «γαλάζιες» μπήκαν δυνατά και κέρδισαν με 12-25. Στο δεύτερο σετ δεν άλλαξε τίποτε στο παιχνίδι, αφού οι κοπέλες του Prestige Απόλλωνα ήταν εκ νέου σοβαρές και κέρδισαν με 11 -25.

Την ίδια ώρα οι παίκτριες της Ένωσης δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν τον ρυθμό των αντιπάλων τους. Στο τρίτο σετ οι «γαλάζιες» βρήκαν περισσότερη αντίσταση από τις πετοσφαιρίστριες του Αγίου Αθανασίου, αλλά τελικά η ουσία δεν άλλαξε και ο Prestige Απόλλων κέρδισε το σετ με 17 -25 και τον αγώνα 0-3 και βρίσκεται ήδη στην τετράδα.Ο επαναληπτικός είναι ορισμένος την Τετάρτη στις 19:30 στο γήπεδο του Aπόλλωνα.

Τα σετ (12-25, 11-25, 17 -25)

Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου(Α. Ροτσίδου): Ταβέλλα, Κούπερ, Κωνσταντινίδου, Ιωάννου, Κοβαλίοβα, Χριστοφόρου Αλλαγές: Λίμπερο: Πίττα, Νικολάου

Prestige Απόλλων (Γ. Γιαπάνης): Χουντίμα, Μανίταρου, Κις, Λαβρούκ, Ζακχαίου, Σπύρου Αλλαγές: Λίμπερο: Χριστοφόρου ,Λίμπερο: Λεωνίδου, Στυλιανού.

ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΠΕ

{loadposition belowcontent}

 

To Top