ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πίστη στα ιδανικά μας και κόντρα σε κάθε μέτρο»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ αναφορικά με το παιχνίδι που έπεται στη Λευκωσία.

Αναλυτικά: «Ξεκινώντας να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των αδερφών μας που έφυγαν από την ζωή τόσο άδικα και γρήγορα. Ο Θεός ας τους δίνει δύναμη και κουράγιο. Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ ξεκίνησε την συλλογή εισφορών ως ελάχιστο δείγμα βοηθείας στον ανήλικο γιο του αδερφού μας Παράσχου. Όσοι θέλουν να συνεισφέρουν για αυτό τον σκοπό μπορούν να το κάνουν μέσω τον Συνδέσμων.

Αυτή την βδομάδα η ποδοσφαιρική μας ομάδα αντιμετωπίζει την ομάδα του κράτους και του παρακράτους στο γ.σ.π.. Το παιχνίδι αυτό θα είναι εντελώς διαφορετικό απ’ ότι συνήθως καθώς η απόφαση του βρωμοσωματείου να επιβάλει την υποχρεωτική προσκόμιση ταυτότητας για να καταγραφούν τα στοιχεία του κάθε οπαδού μας κατά την είσοδο του στην κερκίδα δεν μας βρίσκει σύμφωνους.

Τα πΙΩΝΑκια ας κάνουν κουμάντο στα φλωράκια τους και όχι σ’ εμας. Αλήθεια, με ποιο δικαίωμα αποφάσισαν ενα τέτοιο μέτρο;

Εμείς σαν ΘΥΡΑ ΕΝΑ θα δηλώσουμε βροντερή αποχή από αυτό το παιχνίδι. Με πίστη στα ιδανικά μας και κόντρα σε κάθε μέτρο που προσβάλει τα προσωπικά δεδομένα του κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ. Καλούμε λοιπόν όλους τους ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ να κάνουν το ίδιο και μαζικά να χτυπήσουμε αυτή την αυθαίρετη μπούρδα που βασίζεται στην κάρτα φιλάθλου που ο υπουργός δικαιοσύνης μας πλάσαρε πριν από κάποιους μήνες.

Αλήθεια που βρίσκεται αυτός τώρα τελευταία να μας πει για παιδεραστές και για οδηγούς δολοφόνους, για κατάχρηση εξουσίας και ξυλοδαρμούς σε πολίτες από αστυνομικούς όπως και για μαχαιροβγάλτες στο κέντρο της πόλης δυο μόλις λεπτά από τον κεντρικό αστυνομικό σταθμό; Αλλά με τόσους οπαδούς να κυνηγά με την παντόφλα που να βρει χρόνο για τέτοια ..

Στο προηγούμενο μας παιγνίδι είδαμε την κ.ο.π να αρνείται να γίνει μονόλεπτη σιγή και κατάθεση στεφάνων πριν την έναρξη του αγώνα εις μνήμη των αδικοχαμένων αδελφών μας. Είναι πραγματικά για να απορεί κανείς. Είναι τόσο αδιανόητο για την ομοσπονδία να δώσει την συγκατάθεση της σε ένα τόσο απλό αίτημα, για μια ιδιαίτερη περίπτωση όπως η συγκεκριμένη; Τελικά για ποιούς είναι το ποδόσφαιρο κύριοι; Τι διδάγματα θέλει να προβάλει; Ντροπή σας!

Βλέπουμε και καταγράφουμε τα πάντα. Το οτι δεν γινόμαστε γραφικοί με το να τα καταδικάζουμε καθημερινά δεν σημαίνει τίποτα. Τα αποτελέσματα εξάλλου είναι φανερά, μιας και ο κόσμος γενικά αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του και αντιδρά με τον δικό του τρόπο. Μόνοι τους απαξιώνουν το άθλημα που υπηρετούν γι’ αυτό ας μην ψάχνουν αλλού τους φταίχτες!

Εμείς συνεχίζουμε ακατάπαυστα με φάρο την γραμμή που χάραξαν οι προκάτοχοι μας. Για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. μας! Σας περιμένουμε στους Συνδέσμους για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα παρέα. Σας περιμένουμε να στηρίξετε τόσο την συγκεκριμένη μας απόφαση όπως και γενικά την όλη δράση της ιστορικής ΘΥΡΑ ΕΝΑ!
Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Μόνο τους οπαδούς φοβούνται αδέρφια. Μόνο εμείς, μόνο ο κόσμος μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση σε όλα τα επίπεδα!

ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΓΣΠ;
ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΧΗ!
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ»

{loadposition belowcontent}

To Top