ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τεράστια νίκη στην παράταση!

Με ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, άνοιξε η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Α΄ Κατηγορίας.

Η ομάδα μας νίκησε εντός έδρας με 89-78 την ΑΕΚ, πετυχαίνοντας τη δεύτερη επιτυχία σε ισάριθμα παιχνίδια. Το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση με τους «κυανόλευκους» καλαθοσφαιριστές να πανηγυρίζουν μια σπουδαία επιτυχία.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να είναι πάρα πολύ κοντά στο σκορ. Και ενώ στο 7:00 το παιχνίδι ήταν στο 15-14 υπέρ της Πετρολίνα ΑΕΚ, οι Λαρνακείς με ένα σερί πέντε πόντων ολοκλήρωσαν το δεκάλεπτο στο 20-14. Όμως δεν έμειναν μέχρι εκεί, αφού η ομάδα συνέχισε να είναι πολύ καλή και στην δεύτερη περίοδο όταν στο 12:53 είχαν φτάσει στο 27-17, αυξάνοντας την διαφορά στους δέκα πόντους.. Η ομάδα του Γιώργου Κετσελίδη ήταν ανώτερη στα πρώτα δύο δεκάλεπτα, καταφέρνοντας με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να προηγείται με 41-28.

Τα δεδομένα όμως ήταν πολύ διαφορετικά στην επανάληψη, αφού οι καλαθοσφαριστές μας μπήκαν πολύ πιο δυνατά στο παρκέ και πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση μείωσαν στους έξι πόντους την διαφορά τους από την Πετρολίνα ΑΕΚ, με το σκορ να είναι στο 51-45 υπέρ των φιλοξενουμένων με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Με τον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και η τέταρτη περίοδος, με τον Απόλλωνα να πιέζει και να καταφέρνει στα τελευταία λεπτά να φέρει το παιχνίδι στα ίσα σε 70-70, με αποτέλεσμα αυτό να οδηγηθεί στην παράταση. Εκεί οι καλαθοσφαιρστές μας ήταν καλύτεροι και κατάφεραν εν τέλει να πάρουν την μεγάλη νίκη με τελικό σκορ 89-78.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, καλαθοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία και άπαντες περιμένουμε ακόμη καλύτερη συνέχεια!

Τα δεκάλεπτα: 14-20, 28-41, 45-51, 70-70, 89-78

Η σύνθεση της ομάδας μας: Κυριάκου, Μακ Κόι 6, Γεωργίου, Άπλεμπι 26 (2), Μακ Γκρέι 27 (1), Μπράσγουελ 21 (3), Στυλιανού, Πέτγουεϊ 9

{loadposition belowcontent}

To Top