ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν πειράζει «Αμαζόνες»!

Προσπάθησαν για την μεγάλη ανατροπή οι πετοσφαιρίστριες μας όμως υπέκυψαν στην ανωτερότητα της Στίιντα Ρουμανίας καθώς ηττήθηκαν με 1-3 σετστο επαναληπτικό παιχνίδι για τον πρώτο γύρο του CEV CUP Γυναικών! .

Στο πρώτο παιχνίδι ηττήθηκαν με 3-0 και χρειαζόντουσαν νίκη με 3-0 ή 3-1 για να πάει το παιχνίδι στο golden set, κάτι που δυστηχώς δεν έγινε μιας και η αντίπαλος πιο έμπειρη κατάφερε να μας κερδίζει εκ νέου!

Δεν πειράζει «Αμαζόνες» προσπαθήσατε, δεν τα καταφέρατε, κεφάλια ψηλά και συνεχίζουμε για νέες προκλήσεις!

Πιο δυνατές και πιο πεισμωμένες συνεχίστε να μας κανέτε περηφάνους…

Το παιχνίδι…

Οι Ρουμάνες της Στίιντα μπήκαν αποφασιστικά στον αγώνα και προηγήθηκαν με 3 – 8 στο πρώτο τεχνικό ταιμ – άουτ. Οι Ρουμάνες διατήρησαν το προβάδισμα και προηγήθηκαν 7 -13. Οι παίκτριες του Prestige Απόλλωνα ήταν νευρικές με συνεχή λάθη με συνέπεια η Στίιντα να προηγηθεί 9 -16.

Οι παικτρίες μας προ του φάσματος να χάσουν το πρώτο σετ ανασυντάχθηκαν και μείωσαν σε 20 – 24, αλλά τελικά, η ρουμανική ομάδα πήρε το σετ 20 -25 και το καθοριστικό πρώτο σετ με 0 -1.

Ο Prestige Απόλλων μπήκε δυνατά στο δεύτερο σετ κοντράροντας στα αρχικά στάδια τις Ρουμάνες με το σκορ να είναι στο 5 -5. Οι παίκτριες του Γιάννη Γιαπάνη ήταν αποφασισμένες να επιστρέψουν στον αγώνα και προηγήθηκαν στα μέσα του σετ με 16 -14. Οι Ρουμάνες όμως δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν 20 -20. Τελικά, ο Prestige Απόλλων κατάφερε να πάρει το σετ με 25 -22 και να ισοφαρίσει σε 1 -1 τα σετ ανακτώντας τις ελπίδες του.

Το τρίτο σετ όμως ήταν καταστροφικό για τις παίκτριες μας οι οποίες δεν μπήκαν ποτέ στο πετσί του αγώνα με συνέπεια οι Ρουμάνες να ξεφύγουν 11 -22 υπερτερώντας στο σέρβις και την υποδοχή για να κερδίσουν τελικά με 13 -25 παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ με 1 -2. Στο τέταρτο σετ οι παίκτριες του Γιάννη Γιαπάνη δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιστρέψουν τα δεδομένα με συνέπεια να χάσουν με 14 -25, τον αγώνα με 1 -3 σετ και συνάμα την πρόκριση.

Τα σετ: 20-25, 25-22, 13-25, 14-25.

Prestige Απόλλων: Λαβρούκ, Κις, Φρέντς,, Χουντίμα, Μανίταρου, Ζακχαίου, Στεφάνου (Λίμπερο), Χριστοφόρου (Λίμπερο).

 

{loadposition belowcontent}

To Top