ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με τις «Αμαζόνες» στην Ρουμανία

Η Διοίκηση του Prestige Απόλλων ανακοινώνει τα ταξιδιωτικά πακέτα για τη Ρουμανία ενόψει του Ευρωπαικού αγώνα της ομάδας μας με τη Στίντα Μπακάου για τον 1ο Γύρο του CEV CUP.

 

Ένα γαλανόλευκο ευρωπαικό ταξίδι ξεκινά και ο κάθε Απολλωνίστας έχει την ευκαιρία να περάσει μοναδικές και αξέχαστες στιγμές μαζί με την ομάδα μας. Τα οπαδικά ταξίδια του Θρύλου είναι και πάλι γεγονός και άπαντες μπορούν να απολαύσουν την εκδρομή έχοντας πάντοτε το έμβλημα του Θεού στο στήθος.

26/10

Αναχώρηση στις 8:30 από το αεροδρόμιο Λάρνακας

Άφιξη στις 10:55 στο Βουκουρέστι και μεταφορά μας στο Μπακάου με λεωφορείο όπου και θα διανυχτερεύσουμε στο ξενοδοχείο.

27/10

Μέρα ελεύθερη για να απολαύσετε τις ομορφιές του Μπακάου

28/10

Πρωινό ελεύθερο – Ημέρα του παιχνιδιού όπου από την προηγούμενη ημέρα θα ανακοινωθεί η ώρα και ο τόπος συγκέντρωσης για μεταφορα όλων στο γήπεδο.

29/10

Ημέρα της επιστροφής και ώρα 10:55 αναχώρηση από Βουκουρέστι όπου με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα αναμένεται άφιξη στην Κύπρο γύρω στις 15:10.

Ξενοδοχείο Dumbrava – 4 Αστέρων

Μονόκλινο

440 Ευρώ

Δίκλινο

410 Ευρώ

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Αεροπορικό Εισιτήριο, Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο όπως και οι μεταφορές από και προς το γήπεδο, διανυχτέρευση για 3 ημέρες στο ξενοδοχείο.

Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 97878003 για να προκρατήσουν θέσεις μέχρι Τρίτη απόγευμα. Σε περίπτωση που ενδιαφερθούν αργότερα οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν.

{loadposition belowcontent}

 

To Top