ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με στόχο και πάλι την κατάκτηση όλων των τίτλων!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (16/10) με αφορμή την επικείμενη έναρξη της νέας σεζόν, δημοσιογραφική διάσκεψη από πλευράς Απόλλων Ladies.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιώργος Παπαγεωργίου, ο προπονητής Βαλεντίνος Κουλουντής και η εκ των αρχηγών της ομάδας Δανάη Σιδηρά, τόνισαν ότι ο φετινός στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση και πάλι του τρεμπλ. Και οι τρεις, υπογράμμισαν ότι ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ πείσμωσε τους πάντες στην ομάδα και είναι αποφασισμένοι για νέες επιτυχίες. Αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η συμμετοχή της ομάδας και τη νέα σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου στόχος θα είναι η πρόκριση (στις «16» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος παρουσίασε τις νέες ξένες παίκτριες, τονίζοντας ότι είναι ονόματα εγνωσμένης αξίας. Χαρακτηριστική είναι η ατάκα της Δανάης Σιδηράς για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. «Επιλογές υψηλού επιπέδου».

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα είναι οι Sarah Robbins, Matilda Gronlund Falk, Lianne Sanderson και Ashley Nick. Η Sanderson αγωνιζόταν στην ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια μόνο στην Ευρώπη. Η Nick επανεντάχθηκε στην ομάδα. Είχε αγωνιστεί πέρσι στο πρώτο μισό της περιόδου.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, μεταξύ άλλων δήλωσαν ότι είναι ενθουσιασμένες που βρίσκονται στην καλύτερη ομάδα της Κύπρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2014 η Απόλλων Ladies μπήκε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες! Για τις 80 σερί νίκες που πέτυχε, μέχρι το τέλος της περιόδου 2013-14. Σήμερα, το δ.σ της ομάδας παρουσίασε στους δημοσιογράφους το σχετικό πιστοποιητικό. Σύντομα, θα παραθέσουν διάσκεψη Τύπου για το μεγάλο αυτό κατόρθωμα.

{loadposition belowcontent}

To Top