ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρουσιάστηκαν τα νέα αποκτήματα!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (7/8) συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Navaria όπου παρουσιάστηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της γυναίκειας ποδοσφαιρικής μας ομάδας αναλύθηκαν οι στόχοι της ομάδας για τα επερχόμενα παιχνίδια του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ .

 

Από πλευράς διοίκησης μίλησε ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Παπαγεωργίου ο οποίος ανέφερε: «Ευχαριστούμε τους χορηγούς για την στήριξη . Η ομάδα είπε ενισχύθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό κάτι που σε άλλες χώρες θα έκανε πάταγο με σκοπό την πρόκριση στους 32. Πολλές φορές είπε, φτάσαμε στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό και φέτος ευελπιστούμε να το πράξουμε.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο η αρχηγός της ομάδας Χριστιάνα Σολωμού, επισήμανε ότι η ομάδα θα κάνει και πάλι την μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθεί ο στόχος πρόκρισης στους 32.

Τελευταίος μίλησε ο προπονητής Βαλεντίνος Κουλουντής, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε τη διοίκηση για την ενίσχυση της ομάδας, δήλωσε ότι έγινε μια πολύ καλή προετοιμασία με μοναδικό στόχο την πρόκριση. Ανέφερε επίσης ότι βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα προσπαθήσουν για τρεις νίκες κερδίζοντας έτσι την πρόκριση που είναι και ο μεγάλος στόχος. «Θέλουμε τον «κυανόλευκο» κόσμο στο πλευρό μας και στα τρία παιχνίδια κυρίως όμως με την Ισλανδική ομάδα η οποία έχει τις ίδιες βλέψεις μαζί μας. Ο κόσμος σε αυτό το παιχνίδι θα παίξει το δικό του καθοριστικό ρόλο» τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός μας.

Ακολούθως έγινε η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων, των χορηγών αλλά και των νέων εμφανίσεων της ομάδας που θυμίζουμε ότι φέτος τις έχει αναλάβει η ROBBEY, με αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Κύπρο την εταιρεία Futbolista Cyprus.

Οι νέες παίκτριες είναι οι ακόλουθες : Ekaterina Lazareva Gokhman, Zaneta Wyne, Cecilia Santiago, Monica Mendes, Φλωρεντίνα Αντωνίου, Taylor Comeau, Αντουανέττα Χρυσάνθου και Tifany Cameron.

{loadposition belowcontent}

 

To Top