ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρόνο σε νεαρούς και έναρξη προγραμματισμού!

Χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς καλαθοσφαιριστές προτίθεται να δοθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας από δω και πέρα μέχρι και το τέλος της τρέχουσας καλαθοσφαιρικής σεζόν!

Μετά τη πρόσφατη φυγή Μέϊσον γα εξωτερικό, όπως επίσης και το θετικό δείγμα σε αντιντόπινγκ κοντρόλ που βρέθηκε σε ξένο καλαθοσφαιριστής μας, η διοίκηση της ομάδας μας έκρινε σκόπιμο να μην προχωρήσει σε αντικατάσταση τους, αφού άλλωστε σύμφωνα με τον κανονισμό μόνο μια προσθήκη μπορεί να πραγματοποιήσει ομάδα τη δεδομένη στιγμή!

Παρότι η ομάδα μας δεν ευθύνεται για την χρήση απαγορευμένων ουσιών του καλαθοσφαιριστή εντούτοις δεν της επιτράπηκε να τον αντικαταστήσει!

Έτσι αποφασίστηκε όπως άλλοι τρεις λεγεωνάριοι καλαθοσφαιριστές αποχωρήσουν με σκοπό να μειωθεί ο προϋπολογισμός μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά ταυτόχρονα και να δοθεί χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς για να αποκτήσουν περαιτέρω εμπειρίες!

Η ομάδα θα πορευτεί στα πλέϊ-οφ με τον έμπειρο προπονητή Νίνο Ηλιάδη, ο οποίος έχει υπό την καθοδήγηση του και την εφηβική ομάδα και θα προσπαθήσει με τους καλαθοσφαιριστές του για αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις! Ταυτόχρονα η διοίκηση μας, έχει ξεκινήσει από τώρα την προγραμματισμό με σκοπό την δημιουργία μια ανταγωνιστικής ομάδας ενόψει της νέας καλαθοσφαιρικής σεζόν!

Από: http://www.apollonbc.net/

{loadposition belowcontent}

To Top