FUGITIVUS

Occasio vitae nostrae‏!

Είναι βέβαιο ότι όλους τους Απολλωνίστες μας διακατέχουν ανάμεικτα συναισθήματα μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης με τον Οθέλλο, αφού μας βρήκε αφενός πρώτους στη βαθμολογία για πρώτη φορά στη φετινή χρονιά και αφετέρου απογοητευμένους από την ανεκδιήγητη δίχως άλλο διαιτησία, η οποία μας στέρησε την ευκαιρία να αποσπαστούμε τρείς βαθμούς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

 

Θα επιθυμούσα να χωρίσω το σημερινό μου άρθρο σε τρία σκέλη, τα οποία θεωρώ εξίσου σημαντικά για την μετέπειτα πορεία της αγαπημένης μας ομάδας, με απώτερο βέβαια στόχο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια.! Πριν προχωρήσω στην ανάλυση των σημείων θα εξηγήσω τον τίτλο, ο οποίος μεταφράζεται από τη Λατινική γλώσσα σε απλά Ελληνικά «Η ευκαιρία της ζωής μας»!

Α. Θεωρώ πολύ σημαντικό από σήμερα εμείς οι οπαδοί του Θρύλου να μείνουμε κοντά στην ομάδα, να σταθούμε ασπίδα στα συμφέροντα της και να αναλάβουμε τις δικές μας ευθύνες ! Και να μου επιτρέψετε να σας πω ότι η μεγαλύτερη ευθύνη που μας αναλογεί αυτή τη στιγμή είναι να γεμίζουμε το Τσίρειο σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι και παράλληλα να ακολουθούμε την ομάδα μας και στα εκτός έδρας παιχνίδια κατά χιλιάδες και όχι μερικές εκατοντάδες όπως συνέβηκε χθες (12/1) το βράδυ, παρόλον που κάποιοι προσπαθούν με κάθε αθέμιτο τρόπο να μας βάζουν συνεχώς να παίζουμε τις Δευτέρες για να μην παίρνουμε κόσμο και να μας «φτιάχνουν» εκ του ασφαλούς τα επιθυμητά γι’αυτούς αποτελέσματα! Παρόλες λοιπόν τις αντιξοότητες εμείς ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, για να αισθάνονται τον παλμό μας όλοι ανεξαιρέτως!!!

Β. Τώρα που είμαστε ΠΡΩΤΟΙ, οφείλει και η διοίκηση μας στο σύνολο της και ο Πρόεδρος μας να αναλογιστούν τις δικές τους ευθύνες και να σεβαστούν πρώτα τους δικούς τους κόπους, προχωρώντας σε ποιοτική ενίσχυση της ομάδας μας ειδικότερα τώρα που είμαστε στην κορυφή και ακολουθεί πολύ δύσκολη συνέχεια, αναλογιζόμενοι και το γεγονός ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές μας είναι στο όριο των καρτών! Η ταπεινή μου γνώμη πέραν από τον ποδοσφαιριστή που αποκτήσαμε στη μεσαία γραμμή χρειαζόμαστε ένα ικανότατο δεξί μπακ που να μπορεί αν είναι δυνατόν να αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός και ακόμη ένας ποδοσφαιριστής στα φτερά της επίθεσης γιατί σ’ αυτή τη θέση ο μόνος που μπορεί να αγωνιστεί είτε δεξιά είτε αριστερά είναι ο Φώτης Παπουλής. Άλλωστε σ΄ αυτές τις θέσεις ζήτησε ενίσχυση και ο προπονητής μας εδώ και ένα μήνα πριν ακόμη από τη διακοπή του πρωταθλήματος.! Πέρυσι την ίδια περίοδο αφήσαμε αβοήθητη την ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και χαρίσαμε το πρωτάθλημα από μόνοι μας! Και να θυμάστε ότι το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!

Γ. Όσον αφορά τα θέματα διαιτησίας έχω κάνει παλαιότερα ειδική αναφορά για τον εκπρόσωπο μας στην ΚΟΠ και ειλικρινά απαξιώ να αναφερθώ ξανά σ΄ ένα άνθρωπο που στην ουσία δεν υπάρχει πουθενά! Όμως θα ήθελα να ζητήσω από τον φίλτατο Πρόεδρο του Σωματείου μας να αναλογιστεί τις δικές του ευθύνες στο κομμάτι της διαιτησίας γιατί μέχρι στιγμής δεν πάμε καθόλου καλά και πρώτοι όντες τώρα στο βαθμολογικό πίνακα, πολύ φοβάμαι ότι έπονται και πιο σφαγιαστικές διαιτησίες από αυτήν του γνωστού κύριου Μούσκου! Αν δεν μπορεί ο Πρόεδρος του Σωματείου μας να αντέξει ως υπεύθυνος για θέματα διαιτησίας αυτό το βάρος, ας ζητήσει βοήθεια γιατί φτάσαμε σε κομβικό σημείο και δεν αντέχουμε άλλες ανεκδιήγητες διαιτησίες!

Συνοψίζοντας αγαπητοί μου φίλοι θεωρώ και τα τρία σημεία άκρως απαραίτητα και αναγκαία αν θέλουμε να κατακτήσουμε το τέταρτο πρωτάθλημα στην ιστορία μας και τον Μαϊο να μας βρει όλους πανευτυχείς να πανηγυρίζουμε στους δρόμους της πόλης τρελλαμένοι από το γλυκό μεθύσι! Όλοι λοιπόν είμαστε συνυπεύθυνοι και δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για κανένα μας! Αρχής γενομένης από το Σάββατο γεμίζουμε ασφυκτικά τη Δυτική, για να σπρώξουμε την ομάδα μας σε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη Σαλαμίνα.

Υ.Γ. Occasio vitae nostrae
Y.Γ. Απόλλων Θρύλος Πρωτάθλημα

{loadposition belowcontent}

 

To Top