ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝΙΑ

Στην σκιά του «Τσέπο»!(video)

Το καλοκαίρι του 1996 η ομάδα μας με τον Μόμτσιλο Βούκοτιτς στον πάγκο προσπαθούσε να κάνει μια νέα αρχή μετά από μια διετία που κύλησε στην μετριότητα!

Οι Τσεποβιτς και Κρισμάρεβιτς αποτέλεσαν παρελθόν και αντικαταστήθηκαν με τον Αλβανό λίμπερο Ρούντι Βάτα και έναν επιθετικό πάλι από την Μεγάλη των Πλάβι σχολή ονόματι Βολισλάβ Μπουντιμιρόβιτς.

Ο υψηλόσωμος Σέρβος, παλληκάρι με όλη την σημασία της λέξεως θα αφιχθεί με τις καλύτερες των περγαμηνών και μάλιστα τον συνόδευε και ο τίτλος του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα της Γιουγκοσλαβίας την προηγούμενη σεζόν όταν με την Čukarički Stankom θα πετύχει 23 γκολ σε 28 αγώνες!

Όμως από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια, θα αρχίσει η σύγκριση με την μεγάλο «Τσέπο» και με τον «κυανόλευκο» κόσμο να απαιτεί από τον Μπουντιμίροβιτς γκολ με τσουβάλι! Στις αρχές ο επιθετικός θα είναι εκνευριστικά άστοχος και αυτό θα κάνει πολλούς να ξεκινήσουν να αμφιβάλλουν για τις ικανότητες του. Με την πάροδο του χρόνου όμως θα αρχίσει να προσαρμόζεται και αυτό θα του επιφέρει τέρματα δίνοντας μάλιστα αρκετές λύσεις στη γραμμής κρούσης. Το κοντέρ του θα γράψει 12 γκολ με την ομάδα μας να τερματίζει στην δεύτερη θέση πίσω από την Ανόρθωση.

Παρότι βρισκόταν σε μια που καλή ποδοσφαιρικά ηλικία (28 ετών), εντούτοις αποτέλεσε παρελθόν με το πέρας εκείνης της ποδοσφαιρικής περιόδου. Όσο και αν ψάξαμε δεν καταφέραμε όχι μόνο να εντοπίσουμε που συνέχισε την καριέρα του αλλά ούτε μια φωτογραφία του είτε από την ποδοσφαιρική του καριέρα είτε από την προσωπική του ζωή!

Θεωρούμε ότι ο Βολισλάβ αδικήθηκε, αφού για μια ολόκληρη σεζόν ζούσε στην σκιά και στην σύγκριση με τον συμπατριώτη του Τσέποβιτς. Ωστόσο και αυτός ήταν ακόμη ένας Σέρβος που έδωσε αρκετά στον Θρύλο και σίγουρα τον ευχαριστούμε για την προσφορά του!

{youtube}vG2l1OwQTn0{/youtube}

*Τα βιντεογραφήματα είναι επεξεργασμένα από τον φίλο, συνεργάτη του www.apollon365.news και αγνό υποστηρικτή της ομάδας μας, Κώστα Κωνσταντινίδη και τον ευχαριστούμε θερμά, που μας παρέχει το αρχείο του.

 

{loadposition belowcontent}

To Top