ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο πάνθεον της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ιστορίας!

Το ρεκόρ είχε «σπάσει» απ’ την περασμένη εβδομάδα και στη νίκη επί της ΑΕΚ Κοκκινοχωριών, ωστόσο επειδή ακολουθούσε το σημαντικό παιχνίδι με την Α.Ε.Αμμοχώστου θεωρήθηκε πρέπον να μην δημοσιοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας!

Σήμερα (7/12) όμως στο γήπεδο του Άγιου Αθανασίου και μετά το νικηφόρο 5-2 έγιναν τα επινίκια ενός επιτεύγματος μοναδικού, ασύλληπτου, ενός επίτευγμα στο βάζει την γυναικεία ποδοσφαιρική μας ομάδας στο πάνθεον στην παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ιστορίας!

Το μυθικό ρεκόρ των Μιμόσας από την Ακτή Ελεφαντοστού που μετρούσαν 108 συνεχόμενα αήττητα παιχνίδια στο θεσμό του πρωταθλήματος από το 1989 μέχρι το 1994 ανήκει πια στην ιστορία!

Οι Ladies μας έγραψαν τη δική τους ασύλληπτη ιστορία μετρώντας πλέον 110 συνεχόμενα αήττητα παιχνίδια και συνεχίζουν απτόητες για μεγαλύτερη διεύρυνση του δικό τους πλέον ρεκόρ! Ένα ρεκόρ που ξεκίνησε από την άνοιξη του 2008 και πλέον συνεχίζεται!!!

Ένα μεγάλο respect σε όλους του συντελεστές . Περηφάνια και μόνο περηφάνια μπορούμε να νιώθουμε για αυτή την ομάδα!

Διαβάστε την έρευνα που πραγματοποιήσαμε πέρσι τέτοιο περίπου καιρό και που έδωσε το έναυσμα για την κατάρριψη του μυθικού ρεκόρ των Μιμόσας. 

Το σχετικό link:https://apollon365.news/retro/afieromata/2438-plisiazontas-ena-pagkosmio-stixiomeno-mithiko-rekor

 

 

{loadposition belowcontent}

To Top