ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Θα σας δείξουμε πόσο τεράστιοι είμαστε!

Ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα. Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε τον διαιτητή να σφυρίζει την λήξη του χαμένου αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Δείτε τα σκυφτά πρόσωπά σας.

Δημιουργήστε την εικόνα των οπαδών σας γεμάτων απογοήτευση. Διαβάστε τα άρθρα της επόμενης μέρας. Δείτε την ανάλυση, του τι έφταιξε, ίσως να ήσασταν και εσείς μια από τις αιτίες.

Γιατί; Γιατί δεν τρέξατε λίγο παραπάνω. Γιατί δεν δώσατε το 100% των δυνάμεων σας. Γιατί δεν παίξατε ομαδικά. Γιατί βιαστήκατε. Γιατί δεν ακολουθήσατε μια οδηγία. Γιατί κοιμηθήκατε για μια στιγμή. Γιατί λυγίσατε όταν δεχθήκατε ένα εύκολο τέρμα. Γιατί αφεθήκατε στον εκνευρισμό που σας παρέσυρε ο διαιτητής. Γιατί σας ακύρωσαν αδίκως ένα γκολ. Γιατί σας κτύπησαν αντιαθλητικά και αντιδράσατε. Γιατί σας φόρτωσαν κάρτες. Γιατί καταρρεύσατε αφού μέχρι το 89′ δεν σας έβγαινε τίποτα, γιατί δεν πιστέψατε σ’ αυτό το ένα τελευταίο λεπτό.

ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ…

Ρωτήστε τον εαυτό σας. Τι θέλετε να είστε στο σφύριγμα του τέλους; Έπειτα ακούστε τον κτύπο της καρδιάς της Λεμεσού. Νιώστε την αγωνία, τον πόθο, την πώρωση. Απορροφήστε κάθε εκατοστό αισιοδοξίας, σφίξτε τις γροθιές σας, νιώστε την αδρεναλίνη μέσα στο κορμί σας, κραυγάστε τόσο δυνατά μέχρι να αναγκάσετε και τους ίδιους ακόμη τους λύκους να σωπάσουν και βγείτε στο χορτάρι με μάτια γυρισμένα. Τον ξέρετε τον δρόμο κι οδηγάει στην κορυφή. Το ξέρετε τι αξίζετε και δεν πρέπει να δεχτείτε τίποτα λιγότερο. Ποιος έχει το δικαίωμα να σας πει όχι; Ποιος έχει το δικαίωμα να σας δακτυλοδείξει και να πει δεν είστε ικανοί; ΚΑΝΕΙΣ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ!

Θα σας δείξουμε πόσο τεράστιοι είμαστε! Μπορούμε να σας νικήσουμε με μισό μηδέν χωρίς να αποδώσουμε, μπορούμε και να σας διασύρουμε αν βρεθούμε στην μέρα μας!
Θα σας δείξουμε πόσο τεράστιοι είμαστε! Έχουμε εφήβους που μπορούν να αποδώσουν όσο οι έτοιμοι σας παίχτες!
Θα σας δείξουμε πόσο τεράστιοι είμαστε! Μπορούμε να παίζουμε την μπάλα στον αέρα για δύο και τρία λεπτά πριν αποφασίσουμε να σκοράρουμε!
Θα σας δείξουμε πόσο τεράστιοι είμαστε! Φτάσαμε να παίζουμε το εισιτήριο για την κορυφή χωρίς την μεγαλύτερη μας δύναμη, τον κόσμο!
Θα σας δείξουμε πόσο τεράστιοι είμαστε! Και η πρώτη παράγραφος θα είναι η πραγματικότητά σας στο τελευταίο σφύριγμα.

{loadposition belowcontent}

To Top