ΡΕΤΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τρέλα, ξύλο και κοντάρια μπάλα!

Στις αρχές της ποδοσφαιρικής περιόδου 1985-86 στο ρόστερ της ομάδας μας θα ενσωματωθεί ο πρώτος Γιουγκοσλάβος ποδοσφαιριστής.

 

Ο επιθετικός Ντράγκαν Γιάπλαν, που όση μπάλα ήξερε (ο άτιμος ήταν σπουδαίος) άλλη τόση τρέλα κουβαλούσε. Ο τύπος στις προπονήσεις έριχνε ξύλο με το τσουβάλι, ενώ πριν από την αναχώρηση της ομάδας για ένα φιλικό με προορισμό την Λάρνακα, ο τρελός Γιουγκοσλάβος κοιμήθηκε κάτω από το λεωφορείο γιατί ένιωθε κουρασμένος έστω και αν ολόκληρη η αποστολή τον έψαχνε και δεν τον έβρισκε για αρκετή ώρα! Το αποκορύφωμα όμως ήταν σ’ ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο ΑΠΟΕΛ στο «Αρχάγγελο».

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία ο Γιάπλαν έδωσε και «έφαγε» το ξύλο της αρκούδας, τραυματίστηκε και αιμορραγούσε ενώ από τα νευρά του-όταν έγινε αλλαγή-δάγκωσε το γρασίδι του γηπέδου! Μετά από τα επεισόδια, που ο ίδιος δημιούργησε αποδεσμεύτηκε προλαβαίνοντας πάντως να αγωνιστεί μερικούς αγώνες και σκοράρει δυο εκπληκτικά γκολ στην ήττα από την Ανόρθωση με 2-3 στο Τσίρειο στάδιο στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής.

{loadposition belowcontent}

To Top