ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σημαντική προσθήκη με Ιορδάνους!

Η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του PRESTIGE ΑΠΟΛΛΩΝ ανακοινώνει τη σύναψη συμβολαίου με την αρχηγό της Εθνικής γυναικών και πρώην παίκτρια της ΑΕΛ, Άντρη Ιορδάνους.  Η 26χρονη αθλήτρια, αγωνιζόταν στην ομάδα της ΑΕΛ μέχρι και την περσινή σεζόν 2013-14.
 
Ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Ηλίας Σπύρου και το διοικητικό συμβούλιο καλωσορίζουν την Άντρη Ιορδάνους στην ομάδα και της εύχονται κάθε επιτυχία για τη νέα σεζόν.
 
Η Άντρη Ιορδάνους έδωσε στη συνέχεια την πρώτη της συνέντευξη και μας εκφράζει τα συναισθήματα της για τη μεταγραφή αλλά και για το τι υπόσχεται για τη νέα χρονιά…
 
Η Άντρη Ιορδάνους ανήκει πλέον στο δυναμικό του PrestigeApollon! Στη συνέντευξη που ακολουθεί, μεταξύ άλλων, μας μιλάει για τους λόγους που αποφάσισε να έρθει στην ομάδα, το επίπεδο της πετόσφαιρας στην Κύπρο ενώ συστήσει ανεπιφύλακτα στα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα και παροτρύνει όλους τους φιλάθλους του Απόλλωνα να σταθούν δίπλα στην ομάδα τους.
 
– Άντρη καλωσόρισες στην οικογένεια του Prestige Απόλλων. Ποια είναι τα συναισθήματα σου για τη μετακίνησή σου στον Απόλλωνα και ποιοι ήταν οι βασικοί λόγοι που αποφάσισες να συμφωνήσεις και να έρθεις στην ομάδα; 
 
Χαίρομαι ιδιαίτερα που ήρθα σε μια ομάδα όπως είναι ο Prestige Απόλλων. Τα άτομα που τον πλαισιώνουν, ο κ. Ηλίας Σπύρου και το Δ.Σ, το προπονητικό team και φυσικά οι παίχτριες, απέδειξαν την περσινή σεζόν ότι κάνουν μια σοβαρή προσπάθεια να πρωταγωνιστούν τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις τα επόμενα χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό για έναν αθλητή να νιώθει ότι έχει στο πλευρό του άτομα τα οποία εκτός από τους κοινούς στόχους για πρωταθλητισμό έχουν την ίδια αγάπη και το σεβασμό προς το ίδιο το άθλημα. Είμαι πολύ ευτυχής που θα παίζω στην ομάδα αυτή και που θα αποτελώ και εγώ μέρος της προσπάθειας αυτής.
 
-Νομίζεις ότι είναι καλό το επίπεδο της γυναικείας πετόσφαιρας στην Κύπρο; Θεωρείς ότι το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό του χρόνου;
 
Υπάρχουν αξιόλογες παίχτριες οι οποίες αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα, Κύπριες και ξένες, αλλά δυστυχώς, οι περισσότερες ομάδες παλεύουν για να κρατηθούν τα τμήματα ζωντανά με αποτέλεσμα να απουσιάζει ο επαγγελματισμός και να εμποδίζεται η άνοδος του επιπέδου της κυπριακής πετόσφαιρας. Θεωρώ και πιστεύω ότι και φέτος όπως και κάθε χρόνο ο συναγωνισμός θα είναι μεταξύ 2-3 ομάδων.
 
 – Στην περσινή σεζόν έκανες το ντεμπούτο σου ως προπονήτρια. Τι είναι πιο εύκολο, να είσαι παίχτρια ή προπονήτρια;
 
Πιστεύω ότι και τα δύο είναι εξίσου δύσκολα. Ο κάθε ρόλος για διαφορετικούς λόγους. Ο προπονητής οφείλει να βρίσκει άμεσες λύσεις, να δίνει τις σωστές κατευθύνσεις στην ομάδα αλλά και στον κάθε αθλητή ξεχωριστά ούτως ώστε να ωθεί τον αθλητή να δίνει το 100% του εαυτού του εντός αγωνιστικού χώρου και να συμβάλει στις ομαδικές επιτυχίες. Σε αντίθεση, ο αθλητής οφείλει να εκτελεί τις οδηγίες του προπονητή κατά γράμμα για να καταφέρει να ολοκληρώσει τους προσωπικούς αλλά και ομαδικούς στόχους.
 
-Θα σύστηνες σε νεαρά παιδιά να ασχοληθούν με την πετόσφαιρα;
 
Ναι, θα σύστηνα σε νεαρά παιδιά την ενασχόληση με την πετόσφαιρα καθώς είναι ένα από τα πιο ευγενή αθλήματα. Τα παιδιά μαθαίνουν την ομαδικότητα, την πειθαρχία και καλλιεργούν τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές τους δεξιότητες.
 
-Ποια υπόσχεση δίνεις για τη νέα σεζόν και τι έχεις να δηλώσεις για τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο;
 
Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και ήθελαν να έρθω στην ομάδα.
 
 Εξ όσων γνωρίζω ο κόσμος του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια κάνει προσπάθειες για να αγκαλιάσει το άθλημα. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι να ξεκινήσουν επιτέλους οι φίλαθλοι να γεμίζουν τα γήπεδα της πετόσφαιρας. Πρόκειται για ένα όμορφο και αξιόλογο άθλημα, το οποίο προσφέρει ανάμικτα συναισθήματα στο θεατή και ανεβάζει την αδρεναλίνη.
 
Γραφείο Τύπου

Γυναικείας Πετοσφαιρικής Ομάδας

Prestige Απόλλων

 
{loadposition belowcontent}
To Top