ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να δημιουργήσουμε μία μαγική ατμόσφαιρα»

Η γιορτή της Λεμεσού πλησιάζει κι όλοι εμείς οι περήφανοι υποστηρικτές του ΘΡΥΛΟΥ, ετοιμαζόμαστε για ένα ανεπανάληπτο πάρτι που όμοιο του δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!

 

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ, ενημερώνουμε ότι θα πορευτούμε μαζικά προς το Λανίτειο Σταδιο με πορεία η οποία θα ξεκινήσει από τον Κεντρικό στις 18:30. Καλούμε τα Μέλη μας και γενικά όλους όσους θα μας ακολουθήσουν, όπως μαζευτούν έγκαιρα στο οίκημα της Βασιλέως Κωνσταντίνου 53. Ενημερώνουμε επίσης οτι στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου οπου θα διεξαχθεί η εκδήλωση, θα υπάρχει ειδικό περίπτερο από τον Παν.Συ.Φι. για εγγραφές Μελών και πώληση των νέων μας προϊόντων! Ακολουθούμε όλοι πιστά τις οδηγίες των οργανωτών!

Πάμε δυνατά να δημιουργήσουμε μία μαγική ατμόσφαιρα καλοσορίζοντας τα νέα αποκτήματα της ομάδας μας και στέλνοντας ακόμη ένα, ακόμη πιο ηχηρό μύνημα προς όλες τις κατευθύνσεις για την δυναμική του φετινού ΑΠΟΛΛΩΝΑ! Στο κέντρο της πόλης μας στην καρδιά της Λεμεσού ερχόμαστε από παντού τρελαμένοι δίχως νου Χάθηκα, ξέρω καταστράφηκα …

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ

 

{loadposition belowcontent}

 

 

To Top