ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ήττα και αποκλεισμός…

Την ήττα με 71-81 γνώρισε η καλαθοσφαιρική μας ομάδα και αποκλείστηκε από την ΑΕΚ Λάρνακας, όμως η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας κρίνεται πέρα για πέρα επιτυχημένη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πρωτάθλημα.
 
Η ομάδα μας αν και ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ, ενώ σε κάποια σημεία ήταν και μπροστά, αφού στο ημίχρονο προηγείτω με 37-35, εντούτοις στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα προς το τέλος του 3ου δεκαλέπτου η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ με 47-54 και παρά τη μείωση του σκορ σε 52-54 το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε την ομάδα μας να χάνει με 54-67 μετά από ένα σερί 13-2 από τη φιλοξενούμενη ομάδα.
 
Το τελευταίο δεκάλεπτο η ΑΕΚ απλά διατήρησε τη διαφορά και δεν επέτρεψε στην ομάδα μας να απειλήσει στο σκορ παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τον τελικό που εκεί θα συναντήσει ένα εκ των Κεραυνό ή ΑΠΟΕΛ.
 
Άλλη μια φορά αξίζουν συγχαρητήρια στους καλαθοσφαιριστές μας, στην καλαθοσφαιρική διοίκηση αλλά και στον προπονητή μας Παναγιώτη Γιανναρά που φέτος κατάφεραν να μας χαρίσουν το 2ο Κύπελλο στην καλαθόσφαιρα.
 
Τα δεκάλεπτα:
 
20-22, 37-35, 55-67, 71-81
 
{loadposition belowcontent}
To Top