ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέλος ο Άγγελος!(Ανακοίνωση)

Επιστολή στα Μ.Μ.Ε απέστειλε σήμερα (15/5) ο Άγγελος Τσολάκης όπου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στις Ladies μας ενώ παράλληλα εύχεται στις τέως παίκτριες του να συνεχίσουν να κάνουν τον Απολλωνίστικο κόσμο περήφανο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άγγελου Τσολάκη: «Θα ήθελα όπως ενημερώσω το φίλαθλο κοινό και ιδιαίτερα του Απόλλωνα, ότι δεν θα βρίσκομαι στο πάγκο της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Απόλλων Ladies τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο!

Η σεζόν που πέρασε, ήταν γεμάτη από συγκινήσεις αφού μέσα από αντίξοες συνθήκες, καταφέραμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση όλων των τροπαίων, έχοντας μάλιστα και πάλι αήττητη πορεία ενώ και στην Ευρώπη χάσαμε από κάποιες λεπτομέρειες την πρόκριση μας στις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν σε αυτές τις επιτυχίες, αλλά κυρίως τις παίκτριες και τους στενούς μου συνεργάτες, που σε πολλές περιπτώσεις υπέρβαλλαν εαυτό, γεμίζοντας για ακόμη μια φορά περηφάνια τον κόσμο του Απόλλωνα με τα σπουδαία τους επιτεύγματα.

Το πέρασμα μου από το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα, ήταν άλλη μια σημαντική ποδοσφαιρική εμπειρία που θα κρατήσω για πάντα στην ψυχή και στην καρδιά μου. Τέλος θέλω να ευχηθώ στις Ladies μου να συνεχίσουν με την ιδία θέληση, πάθος και μεθοδικότητα να μας κάνουν περήφανους. Άλλωστε γεννήθηκαν και πρέπει να παραμείνουν νικήτριες»!

Με τιμή Άγγελος Τσολάκης

{loadposition belowcontent}

 

To Top