ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ποιοι είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές»

Mε ανακοίνωσή του, ο ΠΑΝΣΥΦΙ Μας αναφέρεται στη συνέχεια στο πρωτάθλημα και στον αυριανό (10/5) αγώνα με αντίπαλο τον Ερμή.
 
Αναλυτικά: “Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΘΥΡΑ 1 εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου οπαδού του ΑΠΟΕΛ Γιώργου και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στα υπόλοιπα παλικάρια.
 
Η ποδοσφαιρική μας ομάδα τις τελευταίες δυο αγωνιστικές απέδειξε πανάξια με την απόδοση της στο γήπεδο απέναντι στους διεκδικητές του τίτλου, ποιοί είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές.
 
Με την στήριξη των πιστών Φυγάδων, που βρέθηκαν στην Δυτική δίνοντας την ευκαιρία στους απέναντι να τους απολαύσουν ακόμα μια φορά, η ομάδα μας ανάγκασε τις “υπέρ ομάδες” των “φιλικών παιχνιδιών” να υποκλιθούν στο ΘΕΟ. Τα δίκαια πρωταθλήματα κερδίζονται στο γήπεδο και όχι στα γραφεία των ασφαλιστικών εταιρειών.
 
Η περηφάνια μας και η ιδεολογία μας σαν Απολλωνίστες δεν μας επιτρέπει να κάνουμε κανένα συμβιβασμό και καμιά συμφωνία με ΚΑΝΕΝΑ και απαιτούμε την νίκη απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο ανεξαρτήτου προέλευσης και χρώματος.
 
Δυστυχώς το ίδιο δεν ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες όπου διαλέγουν τον αντίπαλο που θα αγωνιστούν, για χάρη των πολιτικών, προσωπικών και άλλων συμφερόντων, δίχως ίχνος σεβασμού στον ίδιο τους τον εαυτό και με την ανέχεια των φιλάθλων τους που κάποιοι το παίζουν και οπαδοί με ιδεώδη και πιστεύω.
 
Με την ίδια τρέλα συνεχίζουμε μέχρι το τέλος, και το απόγευμα του Σαββάτου πάμε για ακόμα ένα πάρτη στην Δυτική του Τσιρείου. Πλέον και ο πιο δύσπιστός οπαδός πείστηκε για τις δυνατότητες αυτής της ομάδας, δίνοντας μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας και υποχρέωση του κάθε Απολλωνίστα είναι να την στηρίξει μέχρι το τέλος.
 
Δυστυχώς η κατάντια του κυπριακού ποδοσφαίρου δεν θα μας αφήσει στο τέλος να πάρουμε ότι πραγματικά μας αξίζει αλλά στις καρδιές μας όλοι όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό μας τμήμα είναι πρωταθλητές.
 
ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΔΥΝΑΤΑ!” 
 
{loadposition belowcontent}
To Top