ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο…»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα με την οποία συγχαίρουν την πετοσφαιρική ομάδα για την κατάκτηση του κυπέλλου, ενώ αναφερόμενη στην ποδοσφαιρική ομάδα τόνισαν ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο.

Αναλυτικά: «Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Κατά αρχάς συγχαίρουμε την γυναικεία πετοσφαιρική μας ομάδα και τον πρόεδρο Ηλία Σπύρου με τους συνεργάτες του για την κατάκτηση του κυπέλου πετόσφαιρας γυναικών. Με τη δουλειά τους, το πάθος, το πείσμα τους και χωρίς να έχουν την απαραίτητη στήριξη από την πλατιά μάζα των Απολλωνίστων κατάφεραν να κατακτήσουν το treble την φετινή χρονιά και ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια στο ήδη επιτυχημένο τους έργο.

Η ανδρική ποδοσφαιρική μας ομάδα επανήλθε στις άσχημες εμφανίσεις βάζοντας τέλος στα όποια όνειρα είχαμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με την ήττα της προηγουμένης αγωνιστική δεν σημαίνει και το τέλος της φετινής χρονιάς. Στις εναπομείναντες 4 αγωνιστικές το μοναδικό ζητούμενο είναι μόνο νίκες, για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο στο τέλος της φετινής περιόδου.

Κανένα παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο και ούτε θα καταθέσουμε τα όπλα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της φετινής χρονιάς.

Το απόγευμα του Σαββάτου καθήκον του κάθε Απολλωνίστα να βρίσκεται στην Δυτική για να αποδείξουμε ακόμα μια φορά ότι εδώ είναι ΑΠΟΛΛΩΝ και ο περήφανος του κόσμος δεν κάνει συμβιβασμούς ούτε υποχωρήσεις για ΚΑΝΕΝΑ. Πάμε δυνατά με την σημαία μας ψηλά. Μαζική αναχώρηση για το Τσίρειο στις 17:00 από το οίκημα του Κεντρικού Συνδέσμου».

{loadposition belowcontent}

To Top