ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραίτηση συμβουλίου!

Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Μετά από πολύωρες συζητήσεις και συνεδριάσεις τα τελευταία εικοσιτετράωρα, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι έφτασε ο καιρός για μια μεγάλη και ριζική αλλαγή στις τάξεις του Συνδέσμου μας.

 

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1 ανακοινώνουμε ότι μετά από συνεδρίαση η οποία τελείωσε πριν από λίγο, το Συμβούλιο έχει παραιτηθεί.

Ως εκ τούτου, ανακοινώνουμε ότι την Παρασκευή 29.11.2013 στις 20:00, έχει οριστεί Γενική Συνέλευση η οποία μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα έχει εκλογικό χαρακτήρα.

Το παραιτηθέν Συμβούλιο αφού κάνει τον απολογισμό της θητείας του, θα εξηγήσει τους λόγους οι οποίοι οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, δίνοντας απαντήσεις στα ερωτήματα των Μελών του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1.

Στόχος είναι να ανοίξει ο δρόμος σε νέα άτομα, γεμάτα όρεξη και φρέσκες ιδέες, τους οποίους αναμένουμε να βγουν μπροστά και να καθοδηγήσουν τον Σύνδεσμο μας. Η οποιαδήποτε φύσης στήριξη,βοήθεια και συμπαράσταση σε όποιους αναλάβουν αυτόν το βαρύ και σοβαρό ρόλο, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη από το κάθε μέλος του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1.

Τονίζουμε ότι η λειτουργία του Συνδέσμου μας δεν σταματά ποτέ!

Δυστυχώς, οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε για να στηρίξουμε την ομάδα μας στην Ελληνική Τραπεζούντα. Γιαυτό λοιπόν, το δικό μας πάρτι θα στήσουμε στα δύο μεγάλα οικήματα μας, Κεντρικό και Δυτικά Προάστια, για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα της Πέμπτης. Φαγητό, ποτό και τραγούδια για τον ΘΡΥΛΟ μας, σε μια μαγική, Ευρωπαϊκή βραδιά. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

ΜΕ ΘΡΥΛΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ

Υ.Γ.: Όχι στον μηδενισμό και στις τάσεις αυτοκαταστροφής. Όλοi μαζί σαν μια γροθιά στο πλευρό του ΑΠΟΛΛΩΝΑ!

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1

To Top