ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με το στόχο ξεκάθαρο!

Με μιαν ιδιαίτερα δύσκολη αναμέτρηση ανοίγει για την ομάδα μας ο κύκλος των εντός έδρας αναμετρήσεων για τη φετινή κανονική περίοδο του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας. Στην ιδιόκτητη κλειστή μας αίθουσα, ο Forex Time Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Κεραυνού. Παιχνίδι που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής και το τζάμπολ έχει ορισθεί για τις 17:30. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για δυο βασικούς λόγους. Ο ένας έχει να κάνει με την εγνωσμένη δυναμικότητα των αντιπάλων μας και ο άλλος, επειδή ο Κεραυνός είχε αρχίσει με ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και δεν θα ήθελε να χάσει και σε ένα δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.

Κοινό στοιχείο για τις δυο ομάδες, όσον αφορά τα παιχνίδια της πρεμιέρας, ήταν το ότι αντιμετώπισαν εκτός έδρας τις δυο γαλαζοκίτρινες ομάδες του πρωταθλήματος. Η δική μας, την ΑΕΛ και ο Κεραυνός, το ΑΠΟΕΛ. Το… διαφορετικό όμως, είναι ότι η δική μας ομάδα τα κατάφερε έστω και αν το παιχνίδι τελείωσε στη… δικαστική επιτροπή της ΚΟΚ, που μηδένισε την ΑΕΛ, επειδή κάποιοι οπαδοί της ήθελαν να επιβάλουν ¨το δικό τους νόμο¨ επειδή το παιχνίδι ήταν ήδη χαμένο πριν τη (γνωστή με τα γνωστά γεγονότα) διακοπή…

Όπως και να έχει. Κοιτάμε το παιχνίδι με τον Κεραυνό, που επαναλαμβάνουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά πολλά ποντάρουμε και στην αγωνιστικότητα που περιμένουμε να παρουσιάσουν οι παίκτες μας, όπως φυσικά και στο στήριγμα που περιμένουμε από τον ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ!

Γ. Παντούρης: ¨Μπορούμε¨!

Μιλήσαμε με τον Γρηγόρη Παντούρη για την αναμέτρηση με τον Κεραυνό και μας είπε τα εξής για αυτό το παιχνίδι: ¨Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, διότι ο Κεραυνός θα προσπαθήσει να το κερδίσει επειδή έχασε στην πρεμιέρα. Περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αποφασισμένο αντίπαλο. Όμως εμείς είμαστε πιο αποφασισμένοι να κερδίσουμε στο δικό μας γήπεδο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, κάνοντας τον να αγκαλιάσει με περισσότερη θέρμη τη δύσκολη προσπάθεια που κάνει στη φετινή χρονιά η ομάδα μας. Το μήνυμα είναι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε¨!

Αγωνιστικά

Τέλος, όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο προπονητής της ομάδας μας Παναγιώτης Γιανναράς ευελπιστεί ότι θα έχει όλα τα στελέχη του ετοιμοπόλεμα μιας και δεν υπήρξαν κάποια προβλήματα κατά τις τελευταίες μέρες.

Απο http://www.apollonbc.net

To Top