ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε…»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί μας οι οποίοι αναφέρονται στη συνέχεια του πρωταθλήματος και καλούν τον κόσμο χωρίς…χαλάρωση να στηρίξει την ομάδα.

Αναλυτικά: Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Ο ΘΡΥΛΟΣ μας συνεχίζει ακάθεκτος το μαγικό ταξίδι, κάνοντας όλους εμάς ακόμη πιο περήφανους. Ούτε θέλουμε αλλά ούτε και μπορούμε να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε. Αυτή η ομάδα είναι ικανή για όλα! Το ξέρουμε, το βλέπουμε, το αντιλαμβάνονται όλοι. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για μεγάλα λόγια όμως αξίζει να συγχαρούμε όλους όσους εργάζονται για αυτό το αποτέλεσμα. Σας ευχαριστούμε. Συνεχίζουμε μαζί για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Η συνέχεια θα είναι πολύ δυσκολότερη. Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση και για κανένα. Ακολουθεί ένα μεγάλο ντέρμπι και θα πρέπει όλοι να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Μπορεί ο αντίπαλος να δείχνει κατώτερος από εμάς, μπορεί να έχει τα προβλήματα του, όμως αυτά είναι που θα πρέπει να προσέξουμε γιατί έτσι γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνος. Ας παραδειγματιστούμε από το παρελθόν. Με σοβαρότητα, με την ίδια θέληση και με ακόμη μεγαλύτερο πάθος, πάμε να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε.

Εμείς ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1 έχουμε την δικιά μας οπαδική μάχη. Στην πόλη μας, στο γήπεδο μας, δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανένα να κάνει το κομμάτι του. Εδώ υπάρχουμε μόνο εμείς και θα πρέπει για ακόμη μια φορά να το αποδείξουμε!

Τρελαθείτε αλάνια. Πωρωθείτε με τον ΘΡΥΛΟ. Κατακλύστε τους Συνδέσμους μας και ετοιμαστείτε για ακόμη μια μεγάλη γιορτή!

Μαζική αναχώρηση από τον Κεντρικό στις 13:30 για μια τεράστια πορεία προς την Δυτική.

Υ.Γ.1: Συνάντηση με θέμα την εκδρομή στην Ρώμη έχει προγραμματιστεί για σήμερα Πέμπτη 31.10.2013 στο Συ.Φι. Δυτικά Προάστια και την Κυριακή 03.10.2013 στον Κεντρικό. Η συζήτηση θα ξεκινήσει και στις δύο περιπτώσεις η ώρα 19:30

Υ.Γ.2: Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1 έχουμε εκδώσει λαχνούς οικονομικής ενίσχυσης και καλούμε τα Μέλη μας αλλά και τον κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ αδελφό, όπως στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Αυτοδύναμοι, Ανεξάρτητοι και Μάγκες!

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1

To Top