ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προκοπίου: «Η πρόκριση στα πόδια μας»

Τον σημαντικότερο αγώνα για τους ομίλους του Women’s UEFA Champions Leugue, δίνουν αύριο (13/8) στο Παφιακό στάδιο οι Ladies μας. Αντιμετωπίζουν στον τρίτο και τελευταίο αγώνα την Ισραηλιτική ASA Tel Aviv Univ.

Η ομάδα μας που προπορευτεί στον όμιλο με έξι βαθμούς και παίρνει την πολυπόθητη πρόκριση ακόμη και με ισοπαλία. Ωστόσο άπαντες στις τάξεις των Ladies, θέλουν τη νίκη για να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο πανηγυρίζοντας ταυτόχρονα το εισιτήριο για τις 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Το www.apollon365.news επικοινώνησε με τον βοηθό προπονητή της ομάδας Ανδρέα Προκοπίου ο οποίος δήλωσε: «Δείξαμε γι’ άλλη μια φορά, ότι διαθέτουμε πολύ ποιοτικό σύνολο και δίκαια βρισκόμαστε μια ανάσα από την τέταρτη συνεχόμενη μας πρόκριση στους «32» του θεσμού. Κόντρα στην ASA Tel Aviv θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Παρότι γνωρίζουμε ότι παίρνουμε την πρόκριση και με ισοπαλία, εντούτοις οι παίκτριες μας δηλώνουν αποφασισμένες για άλλη μια ιστορική νίκη». Ο βοηθός προπονητής της ομάδας κάλεσε και τον «κυανόλευκο» κόσμο να παρευρεθεί στον αγώνα και να σπρώξει ακόμη περισσότερο τις Ladies προς τη νίκη. «Παρότι είναι μέρες διακοπών, ευελπιστούμε ότι μια μάζα από τους φίλους της ομάδας μας, θα έρθουν στο Παφιακό στάδιο, για να μας συμπαρασταθούν, όπως είχαν πράξει και στην πρεμιέρα του ομίλου. Η παρουσία τους σε αυτή την αναμέτρηση θα είναι σημαντική για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου».

To Top