ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

Ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα

 

Χαιρετώ τους απανταχού Απολλωνίστες και τους εύχομαι καλή «περιπλάνηση» στη νέα αθλητική ιστοσελίδα www.apollon365.news η οποία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον «κυανόλευκο» κόσμο.

Η ιδέα της δημιουργίας μιας τέτοιας σελίδας γυρόφερνε εδώ και αρκετά χρόνια στο μυαλό μου ώσπου τελικά πάρθηκε η απόφαση πέρσι τέτοιο ακριβώς καιρό. Στην σκέψη μου ήταν να προσφέρω στο φίλαθλο κοινό της ομάδας κάτι το διαφορετικό. Άρχισα να εμπλουτίζω συνεχώς το αρχείο μου και με την αμέριστη συμπαράσταση της συνοδοιπόρου μου Ανθής Ερμογένους η οποία διαθέτει μια πολύ σπάνια και πλούσια «κυανόλευκη» συλλογή είμαστε πλέον σε θέση να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα και αυτό θα το διαπιστώσετε με το καλημέρα.

Όσο για την Ανθή πρόκειται για έναν άνθρωπο παθιασμένο με το γράψιμο, παθιασμένο με τον Απόλλωνα, παθιασμένο με την ιστορία αυτής της ομάδας. Εξού και το ότι ταίριαξαν από την αρχή οι σκούφιες μας.

Για μένα τι να πω! Οι περισσότεροι από εσάς ίσως να με γνωρίζεται από την μέχρι στιγμής πορεία μου στο χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ. Δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να μιλήσω για τον εαυτό μου. Το μόνο που έχω να δηλώσω και πλέον με τον πιο επίσημο τρόπο είναι ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι για μια ζωή υποστηρικτής της ιδέας που λέγεται Απόλλων. Ποτέ μου δεν το έκρυψα. Άλλωστε θα ήταν αλαζονεία και ποδοσφαιρικός ξεπεσμός για έναν άνθρωπο που μεγάλωσε πάνω στη δυτική του Τσιρείου σταδίου να διαλαλεί ότι δεν έχει ομάδα γιατί απλά ασκεί το λειτούργημα του δημοσιογράφου. Ναι έχω ομάδα και αυτή είναι ο Απόλλωνας. Ποτέ μου δεν το αρνήθηκα και ούτε πρόκειται.

Από το www.apollon365.news μην περιμένετε ίντριγκες και οτιδήποτε άλλο που κάνει συχνά πυκνά την εμφάνιση του στον Τύπο. Εμείς είμαστε Απόλλων και είμαστε με όλους του απανταχού Απολλωνίστες. Δεν πρόκειται ποτέ, μα ποτέ να εξυπηρετήσουμε συμφέροντα ΚΑΝΕΝΟΣ. Θα ασκούμε τη δική μας καλόπιστη κριτική (όταν αυτή επιβάλλεται) και σε όποιον αρέσει. Όλα τα κείμενα θα είναι υπογραμμένα από τον συντάκτη, που θα τα αρθρογραφεί και δεν πρόκειται να κρυφτούμε πίσω από ένα υπολογιστή.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον φίλο Νίκο Αντρονίκου, που δέχθηκε την πρόσκληση μου να συμμετάσχει σ’ αυτό το εγχείρημα. Ευχαριστίες και στον άνθρωπο, που δημιούργησε αυτή την σελίδα τον Παναγιώτη Πιερή τον ιδιοκτήτη της Onlinediktio Digital Agency ο οποίος «έκτισε» το www.apollon365.news με όλα τα τελευταία μέσα της τεχνολογίας. Ένας άνθρωπος μεθοδικός, που δίνει τεράστια σημασία στην λεπτομέρεια. Η ιστοσελίδα θα είναι συμβατή και ευανάγνωστη σχεδόν σε όλα τα κινητά, tablets και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ξεκινάμε λοιπόν αυτή τη διαδρομή και σας υποσχόμαστε σοβαρή και αντικειμενική δουλειά. Στην αρχή σίγουρα θα υπάρξουν κάποια μικροπροβλήματα ωστόσο με την πάροδο του χρόνου τα πάντα θα φτιαχτούν και το μενού μας συνεχώς θα εμπλουτίζεται. Και πιστέψετε το, έχουν πολλά ακόμη να δουν τα μάτια σας..!

 

To Top