ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανέτοιμες οι Ladies!

Με στόχο να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών η Απόλλων Ladies ξεκινάει την Πέμπτη τις υποχρεώσεις της στην ευρωπαϊκή διοργάνωση για τη σαιζόν 2013-2014.

 

Οι νταμπλούχες θα μετέχουν στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης με τα παιχνίδια αυτού να διεξάγονται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Πάφο. Επί ευκαιρίας αυτών των παιχνιδιών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε γνωστό καφεστιατόριο της Λεμεσού δημοσιογραφική διάσκεψη. Ο εκ των στενών συνεργατών της διοίκησης, Κώστας Παπαχριστοφόρου, (ιδιοκτήτης της εταιρείας Climaco που είναι κοντά και προσφέρει χορηγίες σε όλα τα τμήματα του Απόλλωνα) έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των κοριτσιών της Απόλλων Ladies και με τη δουλειά της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας να εκπληρωθεί ο στόχος στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας ο Άγγελος Τσολάκης δεν έκρυψε ότι, με την πορεία των προηγούμενων χρόνων της Απόλλων Ladies στο Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών, είναι το φαβορί και φέτος στον όμιλο όπου μετέχει για πρόκριση στις 32 καλύτερες ομάδες και δήλωσε ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχει συνιστώντας προσοχή και σοβαρότητα στα παιχνίδια που έχει να δώσει η Λεμεσιανή ομάδα.

Η αρχηγός της ομάδας, Μαργαρίτα Σοφοκλέους, επισήμανε την εμπειρία που έχει η Απόλλων Ladies από τις προηγούμενες χρονιές σε τέτοια παιχνίδια και πως με καθαρό μυαλό από τις παίκτριες μπορεί να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

To Top