ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τώρα αρχίζουν τα σπουδαία!

Απομένει μια αγωνιστική στη Β΄φάση του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών και η ομάδα μας πλέον είναι δεδομένο ότι καταλαμβάνει την 4η θέση του Α΄ομίλου. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιανναρά, θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της, την Παρασκευή (25/3) με το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Apollon Arena» κόντρα στον Κεραυνό.

Στη Γ΄φάση του πρωταθλήματος η ομάδα μας θα αναμετρηθεί με την ΕΘΑ, που κατέλαβε την 1η θέση στον Β΄όμιλο. Η ομάδα που θα συμπληρώσει δύο νίκες, ξεκινώντας από μηδενική βάση θα προκριθεί στην ημιτελική φάση. Σημαντικό γεγονός είναι ότι η ομάδα μας ξεκινά τη σειρά των αγώνων με πλεονέκτημα έδρας.

Ακολούθως, αν η ομάδα μας περάσει στην ημιτελική φάση θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και πάλι με τα ίδια δεδομένα να ισχύουν ναι μεν από μηδενική βάση οι νίκες αλλά με πλεονέκτημα έδρας της ΑΕΚ.

Όπως είναι γνωστό η ομάδα μας έχει ενισχυθεί αντικαθιστώντας τον Μέισον με τον Στόουνμπριτζ και με την επιστροφή του Άπλεππυ από τον τραυματισμό, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, με πρώτο στόχο την πρόκριση της, στην ημιτελική φάση.

To Top