ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πάλι καμίνι θα το κάνουμε…»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί μας, ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση.

 

Η ανακοίνωση: “Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ! Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1 ευχόμαστε σε όλους εσάς Χρόνια Πολλά, με την ευχή ο νέος χρόνος να φέρει στο αγαπημένο μας Σωματείο περισσότερους τίτλους και διακρίσεις.

Ευχαριστούμε όλα τα αδέλφια που μαζί στήσαμε εκείνο το ξέφρενο πάρτι στο Sesto Senso Club την περασμένη Δευτέρα. Ευχαριστούμε επίσης την αντιπροσωπία του ποδοσφαιρικού τμήματος και τις κοπέλες από το τμήμα γυναικείας καλαθόσφαιρας οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Να επαναλάβουμε ότι ο τυχερός λαχνός ο οποίος κερδίζει ένα scooter Joker αξίας €1500 είναι ο αριθμός 2828. Ο τυχερός κάτοχος μπορεί να περάσει από τους Συνδέσμους μας για να παραλάβει το δώρο του.

Στους Συνδέσμους μας μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα που κυκλοφόρησαν με την νέα χρονιά από όλα τα κομμάτια του Παν.Συ.Φι. σε Κύπρο και εξωτερικό. Χρειαζόμαστε την στήριξη σας γιατί όλοι μαζί είμαστε ακόμη πιο δυνατοί!

Πάνε αυτά μάγκες. Τώρα επιστρέφουμε στην δράση και όλα δείχνουν ότι πρέπει να επανέλθουμε άμεσα. Με όλα αυτά τα λαμόγια δεν υπάρχει εφησυχασμός. Ο πόλεμος τώρα αρχίζει μάγκες και μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να προστατεύσουμε τον ΘΡΥΛΟ από τα πυρά που δέχεται.

Πάλι καμίνι θα το κάνουμε. Δεν πτοούμαστε. Μπροστά μας θα μας βρίσκεται και δεν θα το πιστεύετε. Πιο ενωμένοι, πιο δυνατοί, πιο πορομένοι, πιο φανατισμένοι, πιο αποφασισμένοι!

Αυτό που φοβάστε θα το πάθετε!

Αλάνια, εμείς στον κόσμο μας! Απόψε στους Συνδέσμους η συνέχεια… Οι πόρτες είναι πάντα ανοικτές για όλους! Εισιτήρια προπωλούνται στον Κεντρικό σύνδεσμο μετά τις 19:00.

Σάββατο μεσημεριάτικα ΟΛΟΙ στην μεγάλη πορεία. Μαζική αναχώρηση από τον Κεντρικό στις 13:30 με προορισμό το Bόρειο κάτω διάζωμα της Νότιας κερκίδας.

Υ.Γ.: Εδώ είναι ΛΕΜΕΣΟΣ! Εδώ ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΛΩΝ !!!

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1″.

To Top