ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κίρζης για Τσόρνιγκερ: “Μην ξεχνάμε ότι..”

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, όπου θα αναφερθεί σε όλα τα ζητήματα της ομάδας.

Δείτε τι θα πει ο πρόεδρος των κυανόλευκων.

Η αρχική του τοποθέτηση: Όλοι μας είμαστε απογοητευμένοι και καταλαμβάνω τον κόσμο. Όμως, θα πρέπει να αφήσουμε την απογοήτευση. Έχουν μείνει 4 παιχνίδια και δεν πρέπει να μοιρολατρούμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να στηρίξουμε την ομάδα για να φτάσουμε στον στόχο μας.

«Ο κόσμος περίμενε κάποια αποτελέσματα που δυστυχώς δεν ήρθαν, παραμένουμε όμως στην πρώτη θέση και πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι να πετύχουμε το στόχο μας».

Για την συνάντηση με τον προπονητή: «Χάθηκε αυτό το πλεονέκτημα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήμαστε στην πρώτη θέση. Συναντηθηκαμε με τον προπονητή και θα συναντηθούμε με όλο το τεχνικό τιμ. Δεν φταίει ένα συγκεκριμένο πράγμα και υπάρξουν κάποιες εξηγήσεις που με κάποιες συναντήσεις εσωτερικά στην ομάδα πρέπει να τις βρούμε. Αυτό κάνουμε αυτές τις μέρες και το επόμενο βήμα είναι να βρούμε τι πήγε λάθος.

Μην ξεχνάμε ότι είναι ο ίδιος προπονητής και οι ίδιοι παίκτες που έφεραν την ομάδα μέχρι εδώ. Δεν είναι η ώρα της διχόνοια. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι. Είναι απίστευτη η στήριξη που υπήρχε στην ομάδα τα τελευταία παιχνίδια και πρέπει να συνεχιστεί αυτό μέχρι το τέλος. Παραμένουν τέσσερις τελικοί και πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο μας.

Για τις ευθύνες: «Όλοι έχουν τις ευθύνες του. Δεν έχω πάει ακόμα στο Κολόσσι, αλλά είναι στο πρόγραμμα μου για να πάω. Αλλά, επαναλαμβάνω ότι όλοι έχουν τις ευθύνες τους. Από εμένα, μέχρι και τον τελευταίο άνθρωπο στην ομάδα»

Για τις αλλαγές που χρειάζονται: «Αυτό είναι καθαρά θέμα του προπονητή το τι θα κάνει. Παίζουμε με το ίδιο σύστημα από την αρχή της σεζόν, αν θεωρήσει ότι πρέπει να κάνει αλλαγές ας τις κάνει. Σίγουρα σε γενικές γραμμές χρειάζονται αλλαγές για να επιτευχθεί ο στόχος του πρωταθλήματος, είναι θέμα προπονητή».

Αν τους εμπιστεύονται όλους: «Τους εμπιστεύομαι ακράδαντα. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας. Θα πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμοι και ενωμένοι να συνεχίσουμε τον στόχο μας.

Comments
To Top