ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλησε με Χαμάς ο Λοίζου

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε στο επίσημο περιοδιό του Απόλλωνα ο Αμίν Χαμάς.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Μεγάλωσες σε μια χώρα που έχει μερικές από τις καλύτερες ακαδημίες στον κόσμο. Πώς βλέπεις τους νεαρούς παίκτες εδώ στην Κύπρο;

Πραγματικά δεν ξέρω πολλούς νέους παίκτες να βρίσκονται και αγωνίζονται στην Κύπρο. Νομίζω ότι οι περισσότεροι παίκτες στην Κύπρο είναι μεγαλύτερης ηλικίας, δεν ξέρω. Υπάρχει αυτός ο τύπος που πήγε τώρα στο MLS από την Ομόνοια, ο Μαρίνος Τζιωνής. Και ξέρω και τον Λοΐζο Λοΐζου για τον οποίο υπήρχε προσφορά από την Κλαμπ Μπριζ και είχαμε μάλιστα και μιλήσει.

Σε ρώτησε για την Βελγική ομάδα;

Ναι. Και για αυτόν, η Κλαμπ Μπριζ είναι ένας καλός σύλλογος. Του είπα ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να πάει εκεί. Εντάξει, τώρα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί με την περί πτωσή του. Νομίζω ότι είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης. Δεν λέω ότι το κυπριακό πρωτάθλημα είναι κακό για αυτόν, είναι καλό. Αγωνίζεται στην Ομόνοια, μια μεγάλη ομάδα. Αλλά νομίζω ότι θα ήταν καλό για αυτόν αν πήγαινε στην Κλαμπ Μπριζ, μιλάμε για μια ομάδα που παίζει στο Champions League κάθε χρόνο. Υπάρχουν κάποιοι νεαροί παίκτες που παίζουν στην Κύπρο, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είναι βασικά στελέχη της ομάδας τους. Στο Βέλγιο κάθε ομάδα έχεις 3-4 νεαρούς παίκτες που ξεκινούν σε κάθε παιγνίδι.

Comments
To Top