ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα αγωνιστικά νέα

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για τις βαθμολογικές διαφορές: «Δεν βλέπουμε μακριά. Είναι μια ωμή πραγματικότητα που αντιληφθήκαμε με την πάροδο των χρόνων. Είμαστε τα ίδια άτομα, στις ίδιες θέσεις, με διαδοχικές πρωταγωνιστικές παρουσίες, άρα γνωρίζουμε ότι τα πάντα είναι πιθανά. Παραμένουμε πολύ σοβαροί και πολύ συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα απέναντι σε έναν πολύ ικανό και ισάξιο αντίπαλο.

Όταν προετοιμάζεσαι για ένα ντέρμπι, σκέφτεσαι να είσαι πανέτοιμος ψυχολογικά και αγωνιστικά. Οι θεωρίες που μελετάμε πριν το ματς, είναι πραγματικά θεωρίες γιατί οι ποδοσφαιριστές μόλις μπουν στο γήπεδο σκέφτονται μόνο το ματς. Είναι όλα σε μια λεπτή γραμμή. Αυτό που μένει είναι η ετοιμότητα σου, το πάθος σου και η αυταπάρνηση σου για τη νίκη».

Αγωνιστικά νέα: «Θέλουμε να βλέπoυμε την κάθε προπόνηση ξεχωριστά και τους βλέπουμε να τα δίνουν όλα. Ολοκληρώθηκε η σημερινή, έχουμε ακόμη δύο προπονήσεις. Θα δούμε στη μάχη του Τσιρείου τι μπορεί να κάνει ο Απόλλωνας. Εκτός αποστολής θα είναι ο Βούκασιν, θέλει ακόμη ένα 10ήμερο και ο Μαλεκκίδης που χάνει τη χρονιά. Οι υπόλοιποι είναι κανονικά ετοιμοπόλεμοι. Προπονούνται κανονικά οι Σπόλιαριτς, Κατελάρης, Νταμπό, Αλεσάμι, Ζράντι και Ίλιεφ.

Comments
To Top