ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μολ:«Σωματεία θέλουν να τερματίσουν την σεζόν για οικονομικούς λόγους»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα blick.ch παραχώρησε ο Ζόελ Μολ, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο με τον κορωνοϊό:

«Είναι πολύ αυστηρά τα μέτρα στην Κύπρο. Αν θέλουμε να βγούμε έξω πρέπει να στείλουμε μήνυμα. Αν παραβιάσουμε τα μέτρα, τότε υπάρχει πρόστιμο 300 ευρώ. Μπορούμε να βγούμε έξω μόνο μία φορά την μέρα, έτσι όταν πάω για τρέξιμο, δεν θα μπορώ να πάω μετά για ψώνια».

Για την σεζόν στον Απόλλωνα και αν θα επαναρχίσει η δράση: «Είχα έναν τραυματισμό στον εσωτερικό σύνδεσμο, όμως η διακοπή ήταν ευεργετική για μένα έτσι ώστε να είμαι και πάλι έτοιμος αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλά Σωματεία εδώ που θέλουν να τερματίσουν την σεζόν για οικονομικούς λόγους. Η Κύπρος αντέδρασε πολύ καλά σε όλη την κρίση της πανδημίας. Έχουμε τέσσερις έως έξι νέες μολύνσεις κάθε μέρα. Θεωρώ ότι θα μειωθεί ακόμη περισσότερο και νομίζω ότι θα μπορέσουμε να προπονηθούμε ξανά σύντομα και να τελειώσουμε τη σεζόν».

Για το τι κάνει αυτό το διάστημα με την οικογένειά του: «Η σύντροφός μου κάνει επί του παρόντος μεταπτυχιακό στην επιχείρηση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Είναι η σειρά μου τώρα να πάρω πτυχίο στη διαχείριση αθλημάτων. Ως ποδοσφαιριστής, έχω αρκετό χρόνο να συνεχίσω την εκπαίδευσή μου. Το χρειάζομαι. Δεν μπορώ να σκέφτομαι το ποδόσφαιρο όλο το 24ωρο. Ζούμε σε συγκρότημα και υπάρχει ιδιωτική πισίνα και χώρο για να παίζουν τα παιδιά. Δεν μπορούμε να παραπονεθούμε. Είμαστε καλά, άλλοι άνθρωποι είναι σε χειρότερη κατάσταση».

Για το ότι θα… μεγαλώσει η οικογένεια: «Η Ιζαμπέλ είναι επτά μηνών έγκυος. Το να είσαι πατέρας είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι».

Comments
To Top